Neler Yeni

Gamepower luna

hasan can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
hasancan
biraz kaba gibi ağrı yaparmıki
Mesaj otomatik birleştirildi:

ağrı yaparmı hiç kullanıdnızmı
hocam 2 gun once medusa aldım fiyatini hakkediyo agri yapmiyo 5 saat kulanımımda gozledim hadda daha uzun agri yapar ama okadar ciddi degil her kulaklık oldugu gibi cok terletir ama cok terletmez alinabilir guzel ve ledide akşam cok guzel gozukuyor

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb

yldr37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Yıldıray Yıldız
hocam 2 gun once medusa aldım fiyatini hakkediyo agri yapmiyo 5 saat kulanımımda gozledim hadda daha uzun agri yapar ama okadar ciddi degil her kulaklık oldugu gibi cok terletir ama cok terletmez alinabilir guzel ve ledide akşam cok guzel gozukuyor
. yı koydunuz teşekkür ederim

hasan can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
hasancan
. yı koydunuz teşekkür ederim
rica ederim hayırlı olsun driveri indirmeyi unutmayın 3d acmanızı onermem ve 7.1 de onermem 7.1 kapalıyken daha iyi ses kasarsınız oyunlarda 3d de sesi bozuyor en iyisi hic bisey acmadan oynamak ama driveri kurun onemli kulaklık geldiginde mikrofon testi yapin windowsun uygulamasından

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
rica ederim hayırlı olsun driveri indirmeyi unutmayın 3d acmanızı onermem ve 7.1 de onermem 7.1 kapalıyken daha iyi ses kasarsınız oyunlarda 3d de sesi bozuyor en iyisi hic bisey acmadan oynamak ama driveri kurun onemli kulaklık geldiginde mikrofon testi yapin windowsun uygulamasından
ayn bende 7.1 onermem sanal 7.1 hepsi oyle

Top Bottom