Neler Yeni

Gamepower Magnus v2 alınır mı?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Arkadaşlar 7.1 surround ses var. Aradığım özellikleri karşılıyor fakat kolayca bozulur mu?

Lewis Hamilton

80+ Bronze
5 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok ancak 7.1 değil kulaklık sanal 7.1 performansı veriyor yani tam anlamıyla 7.1 performansı vermiyor haberin olsun onun haricinde öneririm.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Dostum magnus hakkında bir fikrim yok açıkçası ama medusaya bir göz atabilirsin özellikle şu indirim günlerinde fiyatı düşmüştü diye hatırlıyorum biraz daha para koyup onu alabilirsin senin için medusanın inceleme videosunu bırakayım.

Lewis Hamilton

80+ Bronze
Dostum magnus hakkında bir fikrim yok açıkçası ama medusaya bir göz atabilirsin özellikle şu indirim günlerinde fiyatı düşmüştü diye hatırlıyorum biraz daha para koyup onu alabilirsin ama yine de senin için medusanın incelem videosunu bırakayım.

min 224 tl buldum düşmemiş fiyatı

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok ancak 7.1 değil kulaklık sanal 7.1 performansı veriyor yani tam anlamıyla 7.1 performansı vermiyor haberin olsun onun haricinde öneririm.
Nası yani

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

Arkadaşlar 7.1 surround ses var. Aradığım özellikleri karşılıyor fakat kolayca bozulur mu?

Alma hocam sorunlu bir kulaklık bu yıl aldım ilk başta RGB'si bozuldu tamam dedim bir şey olmaz dedim ondan sonra kulaklıktan sağ tarafından ses gelmemeye başladı kablolar ile hal ettim ama sonradan mik bozuldu kabloları hep dolanıyor alma üstüne para koy daha iyilerini al

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklık 7.1 değil
Alma hocam sorunlu bir kulaklık bu yıl aldım ilk başta RGB'si bozuldu tamam dedim bir şey olmaz dedim ondan sonra kulaklıktan sağ tarafından ses gelmemeye başladı kablolar ile hal ettim ama sonradan mik bozuldu kabloları hep dolanıyor alma üstüne para koy daha iyilerini al
O zaman o fiyat bandında önerirmsiniz? 150 ti geçmesin, 7.1 olmasasa olur ama rgb ve sağlam olsun.

Top Bottom