Neler Yeni

Gamepower Magnus V2 mikrofonu 3. günde bozuldu

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
İlk iki gün sıkıntısız çalışıyordu 3. gün sebepsiz yere arızalandı. Sesim az ve boğuk gidiyor bir de hışırtı var. Servise göndermedim çok bekleyeceğimi düşündüğüm için. Nasıl bir yol izlemeliyim? Neden arızalandı sebepsiz yere mikrofon benimle alakalı bir şey midir?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,681
İsim
Emre
Discord
necromancerr
İlk iki gün sıkıntısız çalışıyordu 3. gün sebepsiz yere arızalandı. Sesim az ve boğuk gidiyor bir de hışırtı var. Servise göndermedim çok bekleyeceğimi düşündüğüm için. Nasıl bir yol izlemeliyim? Neden arızalandı sebepsiz yere mikrofon benimle alakalı bir şey midir?
Kulaklıkla alakalıdır hocam o model kötü diye biliyorum arkadaşımda vardı beğenmemişti

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
gamepowerdan ne klavye ne kulaklık ne monitör alınır bende klavye almıstım zamanında 350 tl ye 2020 de aynı şekil 5 gün dayanmamıştı 1 tuşa basmak için 10 kere o tuşa abanıyordum garantiye göndermiştim 1 hafta sonra gene bozulmustu

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gamepowerdan ne klavye ne kulaklık ne monitör alınır bende klavye almıstım zamanında 350 TL ye 2020 de aynı şekil 5 gün dayanmamıştı 1 tuşa basmak için 10 kere o tuşa abanıyordum garantiye göndermiştim 1 hafta sonra gene bozulmustu
garantiye gönderdikten sonra kaç gün beklediniz? ona göre göndereceğim

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LuXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Anıl Sağlam
gamepowerdan ne klavye ne kulaklık ne monitör alınır bende klavye almıstım zamanında 350 TL ye 2020 de aynı şekil 5 gün dayanmamıştı 1 tuşa basmak için 10 kere o tuşa abanıyordum garantiye göndermiştim 1 hafta sonra gene bozulmustu
klavye monştor ve psusunu kullanıyorum 3 yıldır tek sıkıntı cıkmadı

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
klavye monştor ve psusunu kullanıyorum 3 yıldır tek sıkıntı cıkmadı
reis bizim aldıgımız modelde sonradan kronik arızalı ürün olarak ortaya çıkmıştı o modelin red siwhctini alanların hepsinin elinde patlamıştı o zaman işte bende sinirden ortadan 2 ye ayırmıştım :D çöpe atıp

Top Bottom