Gamepower Markası Neden Kötü?

Lethrenn

80+
Reaksiyon skoru
42
Gamepower monitörüm vardı (ışık sızması var), gamepower klavyem vardı (1 ay sonra tuşları basmamaya başladı) gamepower mouse vardı (sol tiki basmamaya başladı) gamepower kulaklığım vardı (sağdan ses gelmemeye başladı) sizce gamepower markası neden iyi ürün üretmiyor? neden tüm eşyaları hemen bozuluyor?

Gamepower monitörüm vardı (ışık sızması var), gamepower klavyem vardı (1 ay sonra tuşları basmamaya başladı) gamepower mouse vardı (sol tiki basmamaya başladı) gamepower kulaklığım vardı (sağdan ses gelmemeye başladı) sizce gamepower markası neden iyi ürün üretmiyor? neden tüm eşyaları hemen bozuluyor?
Kaliteden şaşma dostum pahalı al ama ömürlük kullan. 3.buçuk senedir hyperx cloud stinger kulaklık kullanıyorum. ilk günkü gibi hala

F/P yapmaya çalışırken kaliteden ödün vermiş olabilirler.

100-200 tl den kaçacağım diye millet alıyor sonra da bu oluyor işte. Kalitesiz markanın ürünlerinin kalitesiz olması pek de mantıksız değil zaten.

Vallahi gamepower kulaklık almaz olaydım ne kötü bir kulaklık öyle daha 2-3 ay olmadan RGB gitti bir şey olmaz dedim ondan sonra sağdan ses gelmemeye başladı onuda halletim ondan sonra mikrofon gitti direkt olarak yeni kulaklık aldım modelini'de söyleyeyim gamepower magnus V2 almayın arkadaşlar paranızı toplayın daha iyilerini alırsınız kabloları'da çok kötü hep dolanıyor

Çünkü Gamepower. Bu tip markaların ürünleri yerine bilinen markaların en ucuz ürünlerini tercih ederim.

gamepower kullanıcısıyım şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım gamepoweri böyle sizin giib kötüleyeni çok gördüm ama ona rağmen aldım dediklerinizin hiçbiri olmadı
sizinki talihsizlik olabilir

kötü değil de kalitesi düşük diyelim
kişiden kişiye değişir
ama uzun ömürlü değil

gamepower kullanıcısıyım şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım gamepoweri böyle sizin giib kötüleyeni çok gördüm ama ona rağmen aldım dediklerinizin hiçbiri olmadı
sizinki talihsizlik olabilir
gamepower kullanıcısıyım dediği de 1 aylık :D 1 ay önce bir mouse aldık cs valorant girince hep 0 kill gidiyor.

Kulaklığın markası Mei RGB miydi kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklığın markası Mei RGB miydi kanka
Modeli*

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,013
Üyeler
189,532
Son üye