Neler Yeni

Gamepower Markası Neden Kötü?

Lethrenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Samet Çınar
Gamepower monitörüm vardı (ışık sızması var), gamepower klavyem vardı (1 ay sonra tuşları basmamaya başladı) gamepower mouse vardı (sol tiki basmamaya başladı) gamepower kulaklığım vardı (sağdan ses gelmemeye başladı) sizce gamepower markası neden iyi ürün üretmiyor? neden tüm eşyaları hemen bozuluyor?

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı
Gamepower monitörüm vardı (ışık sızması var), gamepower klavyem vardı (1 ay sonra tuşları basmamaya başladı) gamepower mouse vardı (sol tiki basmamaya başladı) gamepower kulaklığım vardı (sağdan ses gelmemeye başladı) sizce gamepower markası neden iyi ürün üretmiyor? neden tüm eşyaları hemen bozuluyor?
Kaliteden şaşma dostum pahalı al ama ömürlük kullan. 3.buçuk senedir hyperx cloud stinger kulaklık kullanıyorum. ilk günkü gibi hala

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
100-200 tl den kaçacağım diye millet alıyor sonra da bu oluyor işte. Kalitesiz markanın ürünlerinin kalitesiz olması pek de mantıksız değil zaten.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

Vallahi gamepower kulaklık almaz olaydım ne kötü bir kulaklık öyle daha 2-3 ay olmadan RGB gitti bir şey olmaz dedim ondan sonra sağdan ses gelmemeye başladı onuda halletim ondan sonra mikrofon gitti direkt olarak yeni kulaklık aldım modelini'de söyleyeyim gamepower magnus V2 almayın arkadaşlar paranızı toplayın daha iyilerini alırsınız kabloları'da çok kötü hep dolanıyor

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Çünkü Gamepower. Bu tip markaların ürünleri yerine bilinen markaların en ucuz ürünlerini tercih ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Semih Karayel
gamepower kullanıcısıyım şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım gamepoweri böyle sizin giib kötüleyeni çok gördüm ama ona rağmen aldım dediklerinizin hiçbiri olmadı
sizinki talihsizlik olabilir

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
kötü değil de kalitesi düşük diyelim
kişiden kişiye değişir
ama uzun ömürlü değil

Lethrenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Samet Çınar
gamepower kullanıcısıyım şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım gamepoweri böyle sizin giib kötüleyeni çok gördüm ama ona rağmen aldım dediklerinizin hiçbiri olmadı
sizinki talihsizlik olabilir
gamepower kullanıcısıyım dediği de 1 aylık :D 1 ay önce bir mouse aldık cs valorant girince hep 0 kill gidiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Furkan Yaman
Kulaklığın markası Mei RGB miydi kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklığın markası Mei RGB miydi kanka
Modeli*

Top Bottom