Neler Yeni

Gamepower Medusa Alınır mı?

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Arkadaşlar bu fiyat bandında kulaklık arıyorum. Rahat olacak, kafa bandı ağrıtmayacak ve mikrofonu da kötü olmasın zaten kötü mikrofonlu kulaklık yoktur herhalde telefon kulaklığı ile işimizi gördük bugüne kadar. Yani rahat kulaklık arıyorum. Medusanın görünüşü de güzel onun dışında Rampage Comfy var diğer Rampagelerden şüpheliyim ismini değiştirip ürün koymuşlar. 200 tane kulaklık yapmış Rampage.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon Mirana yazmışım Medusa yerine.

Tengola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kayra sözbilen
fena değil ama daha iyisini bulursun

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Arkadaşlar bu fiyat bandında kulaklık arıyorum. Rahat olacak, kafa bandı ağrıtmayacak ve mikrofonu da kötü olmasın zaten kötü mikrofonlu kulaklık yoktur herhalde telefon kulaklığı ile işimizi gördük bugüne kadar. Yani rahat kulaklık arıyorum. Medusanın görünüşü de güzel onun dışında Rampage Comfy var diğer Rampagelerden şüpheliyim ismini değiştirip ürün koymuşlar. 200 tane kulaklık yapmış Rampage.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon Mirana yazmışım Medusa yerine.
Hocam üstüne biraz daha koyup sizi uzun süre idare edecek bir kulaklık almanız sizin için daha iyi olur çünkü gamepower medusa sizi çok uzun süre idare edemez ve pedlerde soyulma vs yada kulaklıkta dip ses sorunu oluşuyor yada bir kaç sene sonra ses vermemeye başlıyor tabi bu sizin nasıl kulladığınıza bağlı

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin
Üstteki arkadaşın dediği gibi benim çok araştırdığım bir kulaklık dip ses ve soyulma olunca hiç alma derim.
KİZARU TERCİH EDEBİLİRSİN HERKES MEMNUN.

Top Bottom