Kizaru almayın.
@ViperStrike_1907 anlatabilir nedenini.
Evet bu;rampage rgw9 mu dediginiz?
güzel duruyor yorumlarda fena degil amaKizaru almayın.
rahat mı önceligim o fiyatın farkındayım ama rahat olması onemli.Evet bu;
Sorularınızı sorabilirsiniz aktif olarak kullandıgım bir kulaklıktır.Rampage RGW9 Comfort Siyah USB 7.1 RMikrofonlu Oyuncu Fiyatı
Rampage RGW9 Comfort Siyah USB 7.1 RMikrofonlu Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Öncelikleri padleri çok yumuşak. Hem kulağı tamamen içine alıyor hem de ağrı vs yapmıyor yumuşaklığından dolayı. Bir o kadar da rahat.güzel duruyor yorumlarda fena degil ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
rahat mı önceligim o fiyatın farkındayım ama rahat olması onemli.
kulagı tam icine alıyor mu ortalama bir kulak icin
mikrofon kalitesi iyi mi?
başka sorum yok
ben kulak üstü 2 saatten fazla zaten takamıyorum rahatsız ediyo üst tarafı sıkmazsa ve rahatsız etmezse alınabilir duruyor.Öncelikleri padleri çok yumuşak. Hem kulağı tamamen içine alıyor hem de ağrı vs yapmıyor yumuşaklığından dolayı. Bir o kadar da rahat.
Mikrofon kalitesi oldukça hoşuma gidiyor ilerleyen süreçte yayın yapmayı bile düşünüyorum.
Ses kalitesi ve 7.1 özelliği gayet yeterli.
Sadece ilk 2 3 gün üst pad i kafamı kaşındırmıştı. Sonradan kafam kulaklığa alışınca kaşındırma vs kalmadı. Günde 4 5 saat aralıklarla deri pad oldugu için rahatsız etmemesi adına sürekli havalandırıyorum. Alıcı olursanız size de böyle öneririm.
Umarım aklınızda bir fikir oluşmuştur. İyi günler.ben kulak üstü 2 saatten fazla zaten takamıyorum rahatsız ediyo üst tarafı sıkmazsa ve rahatsız etmezse alınabilir duruyor.
Bana zamanında ne çile çektirdi... Bir tek ben mi sıkıntı yaşandım bilmiyorum ama asla ama asla önermediğim bir kulaklık.tam bir aralık verirseniz güzel olur daha bu gün gamepower kizaru aldım güzel olduğunu düşünmekteyim
Üçünü de almayın.GamePower Medusa Siyah 7.1 Rainbow Oyuncu Kulaklık Fiyatı
GamePower Medusa Siyah 7.1 Rainbow Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.comGame Power Televizyon Kulaklık Fiyatları - TV İçin KulaklıkGittiGidiyor
Game Power TV için kulaklık fiyatları ve kulaklık modelleri GittiGidiyor'da! TV için bluetooth kulaklık modellerini incelemek ve satın almak için tıklayın!www.gittigidiyor.combu 3 kulaklık arasından hangisi ya da bu fiyatlarda önerebilceginiz daha iyisi dediginiz var mı?Rampage RM-K7 MAGNIFIC Siyah/kırmızı 7.1 Surround Sound System USB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Rampage RM-K7 MAGNIFIC Siyah/kırmızı 7.1 Surround Sound System USB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Rampage RM-K7 MAGNIFIC Siyah/kırmızı 7.1 Surround Sound System USB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Evet.kizaru mu