kumanda'dan sesi kısıyorum hakta sıfıra alıyorum hiç bir şey değişmiyo. Eski kulaklık James Donkey 711 onda böyle bir sorun yok hiç ses vermiyor boşta iken.Bende de gamepower mei RGB var dip ses onda da var çözümü basit kumanda üzerinden sesi kıs dip ses gidene kadar kulaklığı iade etsen de yenisini alsan da aynı dipses olucak
Monitör sesini kıs, Windows sesini kıs öyle dene ha birde driver kur biraz oyna 7.1 i aç felan düzelmezse bir şey diyemem o kulaklığı kullanan birine sormak lazımkumanda'dan sesi kısıyorum hakta sıfıra alıyorum hiç bir şey değişmiyo. Eski kulaklık James Donkey 711 onda böyle bir sorun yok hiç ses vermiyor boşta iken.
hocam hepsini denedim olmadı iade edicez artık.Monitör sesini kıs, Windows sesini kıs öyle dene ha birde driver kur biraz oyna 7.1 i aç felan düzelmezse bir şey diyemem o kulaklığı kullanan birine sormak lazım
Siz bilirsiniz bu arada kendi kulaklığımı tavsiye ederim 6 aydır kullanıyorum hor kullandığım halde sapasağlam dip ses az var sesi biraz kısınca geçiyor hatta Abdullah abi incelemişti git bak istersen sadece titreşim özelliği yok tavsiye ederimhocam hepsini denedim olmadı iade edicez artık.
Selam dostlar, bugün incehesap'tan gamepower mihawk kulaklığı aldım. Titreşimi fln çok hoş ancak arkada sürekli bir ses var dip sesi galiba çok rahatsız ediyor. Çözümü varmı acaba yoksa iade edicem.