Yardım Gamepower ogre mavi switch ses

ibadieren

80+
Reaksiyon skoru
77
15888176867064447550114496470359.webp
Arkadaşlar X konumunda oyun oynayacagım gamepower ogre msvi switch klavyem ile y odasında uyuyan birisi uyanır mı ses rahatsız eder mi Taralı bölge kapılar arası mesafe ve 3 adım

Alıntıyı görüntüleArkadaşlar X konumunda oyun oynayacagım gamepower ogre msvi switch klavyem ile y odasında uyuyan birisi uyanır mı ses rahatsız eder mi Taralı bölge kapılar arası mesafe ve 3 adım
Bırak o odayı binayı bile ayağa kaldırır dostum. Daktilo gibi sesi var maşallah. Ben RED switch kullanıyorum herkes benden şikayetçi. Aramızda 2 kapı olan babam klavyemi çöpe atacak yakında. Mavi switchi sen düşün. Ayrıca sesi bir zaman sonra seni de rahatsız eder. Ben şuan keşke sessiz bir klavye alsaydım diyorum.

Alıntıyı görüntüleArkadaşlar X konumunda oyun oynayacagım gamepower ogre msvi switch klavyem ile y odasında uyuyan birisi uyanır mı ses rahatsız eder mi Taralı bölge kapılar arası mesafe ve 3 adım
Rahatsız eder red switch öneririm
Post automatically merged:

Bırak o odayı binayı bile ayağa kaldırır dostum. Daktilo gibi sesi var maşallah. Ben RED switch kullanıyorum herkes benden şikayetçi. Aramızda 2 kapı olan babam klavyemi çöpe atacak yakında. Mavi switchi sen düşün. Ayrıca sesi bir zaman sonra seni de rahatsız eder. Ben şuan keşke sessiz bir klavye alsaydım diyorum.
Bende membran ile red switch arasında kaldım

Red switch al komşular sopayla gelir vallahi

Bende membran ile red switch arasında kaldım
Membran tavsiye ederim dostum. Salla RED switchi.
Post automatically merged:

Ama bütçen 600-700tl ise red switchlere bak. Lakin 300-400tl'lik mekaniklerden hayır gelmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,817
Üyeler
190,979
Son üye
cdc1907
Geri