Bırak o odayı binayı bile ayağa kaldırır dostum. Daktilo gibi sesi var maşallah. Ben RED switch kullanıyorum herkes benden şikayetçi. Aramızda 2 kapı olan babam klavyemi çöpe atacak yakında. Mavi switchi sen düşün. Ayrıca sesi bir zaman sonra seni de rahatsız eder. Ben şuan keşke sessiz bir klavye alsaydım diyorum.Alıntıyı görüntüleArkadaşlar X konumunda oyun oynayacagım gamepower ogre msvi switch klavyem ile y odasında uyuyan birisi uyanır mı ses rahatsız eder mi Taralı bölge kapılar arası mesafe ve 3 adım
Rahatsız eder red switch öneririmAlıntıyı görüntüleArkadaşlar X konumunda oyun oynayacagım gamepower ogre msvi switch klavyem ile y odasında uyuyan birisi uyanır mı ses rahatsız eder mi Taralı bölge kapılar arası mesafe ve 3 adım
Bende membran ile red switch arasında kaldımBırak o odayı binayı bile ayağa kaldırır dostum. Daktilo gibi sesi var maşallah. Ben RED switch kullanıyorum herkes benden şikayetçi. Aramızda 2 kapı olan babam klavyemi çöpe atacak yakında. Mavi switchi sen düşün. Ayrıca sesi bir zaman sonra seni de rahatsız eder. Ben şuan keşke sessiz bir klavye alsaydım diyorum.
Membran tavsiye ederim dostum. Salla RED switchi.Bende membran ile red switch arasında kaldım