Klavyede Hot Swap yani klavyenin switchlerini tuş gibi çıkarma özelliği maalesef yok. Klavyenin içini açıp lehim ile değiştirmeniz lazım.Gamepower Overlord Red switch aldımda bunun switchleri custom olarak değişiyor mu? Lehim olayları varmış öyle duydum
Eğer iade veya geri verme şansın varsa güzel bir model önerebilirim sana hot swap çok ucuza.Sağolun iyi oldu öğrendiğim
Galax mıEğer iade veya geri verme şansın varsa güzel bir model önerebilirim sana hot swap çok ucuza.
Hayır Redragon 380 liraya hotswap modelleri bulunuyor. Vergi dahil galiba.(Yeni açtığın hesapla ilk kullanıcı indirimiyle)Galax mı
Hangi modeli ?Hayır Redragon 380 liraya hotswap modelleri bulunuyor. Vergi dahil galiba.(Yeni açtığın hesapla ilk kullanıcı indirimiyle)
397 ye geliyor tam olarak yanlış olmasın.Hangi modeli ?
klavye'yi kullanıyormusunuz memnunmusunuz ?397 ye geliyor tam olarak yanlış olmasın.
Alıntıyı görüntüle
DHL ile geldiği için vergi dahil değil 1 hafta önce başka satıcıda vegi dahil 390 dı.
30 40tl vergi cikar mi?397 ye geliyor tam olarak yanlış olmasın.
Alıntıyı görüntüle
DHL ile geldiği için vergi dahil değil 1 hafta önce başka satıcıda vegi dahil 390 dı.
Hayır kendim GamaKey K77 kullanıyorum ama sıkıntısı olacağını sanmıyorum bu fiyata bulunmaz nimet gibi bir şey.klavye'yi kullanıyormusunuz memnunmusunuz ?
Bilmiyorum.30 40tl vergi cikar mi?
GamaKey K77 klavyeyi de mi yurt dışından getirttiniz baya iyi klavye imişHayır kendim GamaKey K77 kullanıyorum ama sıkıntısı olacağını sanmıyorum bu fiyata bulunmaz nimet gibi bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Switchleri çok üst üst kalitede değil ama hot swap olduğu için rahatlıkla değiştirebiliyorsun emin ol tr deki 600 500 liralık klavyeden kaliteli.