Alınır mı yani? Hatta link vereyimC4 mizahi bir şey. Elektrik kesintisi vb. durumlarda sistemin hasar görme ihtimali daha kaliteli PSU' lara göre daha yüksektir.
Tek sıkıntı bunda 6 fan var ilerde 360MM sıvı soğutma ekleyince 9 a tamamlanırKasa da varsa alabilirsin.Abdullah abi bile kullanıyor onu.
C4 diyenleri tınlama.
en iyi cevap nasıl yapılıyor?Kasa da varsa alabilirsin.Abdullah abi bile kullanıyor onu.
C4 diyenleri tınlama.
Kasa çöp, hava almıyor. PSUda zaten Allaha emanet.Alınır mı yani? Hatta link vereyim
Kasa hava almıyorsa Abdullah abem neden kullanıyor? PC GG olsun diye mi?Kasa çöp, hava almıyor. PSUda zaten Allaha emanet.
PSU neden Allaha emanet?Kasa çöp, hava almıyor. PSUda zaten Allaha emanet.
Kasa hava almaz ise derecesi artar, kasa ile PC patlamaz. Git biraz akıllan.Kasa hava almıyorsa Abdullah abem neden kullanıyor? PC GG olsun diye mi?
Alinmaz çünkü ayni fiyata daha iyisi var kasa ayri olarak satılmıyormu ?Gamepower PSU alınır mı? Sistem almak istiyorum ve kasada Gamepower PSU var. Kasayı da değiştirmek hiç istemiyorum. Gamepower PSU alınır mı? Eve C4 kurmak gibi bir şey mi?
Kasa ile PC'nin patlayacağını bilen insana ben PSU'nun korumalarının, kapasitörlerinin ve malzeme kalitesinin kötü olduğunu anlatsam anlıyacak mı? Hayır.PSU neden Allaha emanet?