Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşlar kaçırmayın bu fiyata zor artık. @Abdullah Hacıgül istersen paylaşabilirsin dostum.
İlginç bir tasarımı var mikrofonun kablosu kısa gibi duruyor öyle midir acabaArkadaşlar kaçırmayın bu fiyata zor artık. @Abdullah Hacıgül istersen paylaşabilirsin dostum.
bu fiyata kaçmaz en ucuz 450 tl yt den inceleme videolarını izleTavsiye edermisiniz alıyımmı kulaklık ihtiyacım var
Bu fiyata bence çok iyi dostum. İncelemeleri izle araştırmanı yap içine sindikten sonra rahat rahat alabilirsin. Gamepower'ın en tepe kulaklığı zaten 400 liradan aşağı düşmüyorduTavsiye edermisiniz alıyımmı kulaklık ihtiyacım var
12cm olması lazımİlginç bir tasarımı var mikrofonun kablosu kısa gibi duruyor öyle midir acaba
Biraz kısa gibi olsa da sesi her türlü alıyor sorun yok.İlginç bir tasarımı var mikrofonun kablosu kısa gibi duruyor öyle midir acaba
Rahatmı aldımda ,biraz kafam büyükBendeki üründe max sesi açınca dip ses sorunu var ama çok kısınca tamamen geçiyor. Kısılmış hali de gayet fazla.
Ben direk aldım bu fiyata kulaklık kalmadı ya en kötüsü 400 den başlıyorKullanan varmı