Lowe
80+ Bronze
direk değil değil direkt*Ben direk aldım bu fiyata kulaklık kalmadı ya en kötüsü 400 den başlıyor
direk değil değil direkt*Ben direk aldım bu fiyata kulaklık kalmadı ya en kötüsü 400 den başlıyor
Trust blizz filan var 260 bandında. O nasil hocam?Arkadaşlar kaçırmayın bu fiyata zor artık. @Abdullah Hacıgül istersen paylaşabilirsin dostum.
20 Tl ekle bu çok daha iyiTrust blizz filan var 260 bandında. O nasil hocam?
varKullanan varmı
Rahatmı hocam bilginiz varmı ,kafam büyük biraz, birde Artics 1 de alabilirim hangisini tavsiye edersinizArkadaşlar kaçırmayın bu fiyata zor artık. @Abdullah Hacıgül istersen paylaşabilirsin dostum.
Kullanımı rahat. Delikli padler kadar serin değil terleme yapabilir sadeceRahatmı hocam bilginiz varmı ,kafam büyük biraz, birde Artics 1 de alabilirim hangisini tavsiye edersiniz
Hayırlı olsun ikimizede güle güle kullanAldım valla alan herkes memnun teşekkürler
benim deUstaaaa her gün 300 400 gidiyor cebimden sayende
Eyvallah dostum böyle düşünmen bile yeter.@Ckribrahim nerede indirim var paylaşıyor tebrik ederim.Hatırladığım kadarıyla inceleme yapanlara hediye veriliyordu eğer konu bazında hediye verilirse kesinlikle bu arkadaş hakediyor.Tekrardan tebrik ederim zaman ayırıyorsun.