Gamepower Rapid Dual 27" 4K 160Hz IPS 0.5ms/FULL HD 320Hz Monitör 13999TL

İncelemesi bile bulunmayan ve gamepower'ı öven biri mi söylüyor bunları? Dell ile kıyas etmen bile bir hata. Sen kendini böyle avutmaya devam et. Sana onlarca aw2725df'nin incelemesini paylaşabilirim. Gamepower ile alakalı 1 tane detaylı inceleme bulup da paylaşamazsın. Bir sürü profesyonel incelemeciye baktım bu modeli almak için. Hepsi okeyledi ama, Akanzai adlı arkadaşımız kötü diyor. Kötüleme şeklide alienware'nin çoğu ürünü rakiplerinin gerisinde kalıyormuş, vah vah niye aldım ben o zaman? Gamepower alsaydım keşke. Doğru ya, oled monitörü bile yoktu bu firmanın değil mi?:ROFLMAO:

Ayrıca hiç bir şey kanıtlamak zorunda değilim, kendim profesyonel incelemecilerin yorumlarını dikkate alarak tercih yapıyorum.
aw2725df'de hdmi 2.1 nasıl yok hocam var?

2K her oledin yazı netliği rezalet bari inkar etme.Bunu göremeyen göz doktoruna gitsin.Oledin doğası gereği windowsun text uyumlu değil.Bu yüzden 4k oled alınmalı 2k oled değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cühela kardeşim QD oled çok iyi yazı netliğine sahip falan mı dedim? Genelde kullanıcılar woled monitörlerden rahatsız oluyor, çünkü onunki berbat. QD oled o kadar kötü değil dedim, iyi demedim. Ayrıca benim açımdan sorun olmadı dedim. Laflarımı çarpıtma.

aw2725df'de hdmi 2.1 nasıl yok hocam var?
İncelemede HDMI 2.1'in bazı özelliklerine sahip olduğu ama, bant genişliğinin HDMI 2.0 olduğu belirtiliyor. HDMI 2.1'e ihtiyacım olmadığı için benim için önemli değil. Asusun XG27ACDNG modelinde HDMI 2.1 vardı ama, fiyatı daha pahalıydı. Bu yüzden tercih etmedim.

Son düzenleme:
İncelemede HDMI 2.1'in bazı özelliklerine sahip olduğu ama, bant genişliğinin HDMI 2.0 olduğu belirtiliyor. HDMI 2.1'e ihtiyacım olmadığı için benim için önemli değil. Asusun XG27ACDNG modelinde HDMI 2.1 vardı ama, fiyatı daha pahalıydı. Bu yüzden tercih etmedim.
1 x HDMI 2.1 (HDCP 1.4 & 2.3) (HDMI 2.1'de
belirtildiği gibi QHD 2560 x 1440 144 Hz TMDS,
HDR, VRR’ye kadar destekler)

@Tayfunns Hocam siz şimdi G6 oled 360hz mi alın diyorsunuz bana. THH sürecim var MSI 271QPX modelini panel arızası olan monitörün yerine verecekler yüksek ihtimalde 2 oled mi yapayım?

İncelemesi bile bulunmayan ve gamepower'ı öven biri mi söylüyor bunları? Dell ile kıyas etmen bile bir hata. Sen kendini böyle avutmaya devam et. Sana onlarca aw2725df'nin incelemesini paylaşabilirim. Gamepower ile alakalı 1 tane detaylı inceleme bulup da paylaşamazsın. Bir sürü profesyonel incelemeciye baktım bu modeli almak için. Hepsi okeyledi ama, Akanzai adlı arkadaşımız kötü diyor. Kötüleme şeklide alienware'nin çoğu ürünü rakiplerinin gerisinde kalıyormuş, vah vah niye aldım ben o zaman? Gamepower alsaydım keşke. Doğru ya, oled monitörü bile yoktu bu firmanın değil mi?:ROFLMAO:

Ayrıca hiç bir şey kanıtlamak zorunda değilim, kendim profesyonel incelemecilerin yorumlarını dikkate alarak tercih yapıyorum. Sen gelişigüzel monitör alarak paranı çöpe atabilirsin.

Ben bir markanın fanboyu değilim.Olayı objektif incelerim.Seninde o yerdiğin gamepower donanım arşivi incelemesinde çoğu benim diyen markayı tokatlıyor.Dell panel üreticisi mi? Değil.Markanın temin ettiği panel ne kadar kaliteliyse üründe o kadar iyidir.Burada marka savunuculuğu yapman çok komik.İncelemesi olup olmaması o ürünü kötü yapmaz.Ben ürünede kötü demedim rakiplerinden geride dedim ve pahalı söyledim.Fiyatının karşılığını vermiyor.Ama sen bunu kabul edemiyorsun.Detaylı incelememişsin demek ki paranı fazladan boşa harcamışsın veya incelesende markayla kendini avutuyorsun.O fiyata 4k oled satılıyor şuan :) Gamepowerde emin ol yakında oled panelli ürün çıkarır.Birçok firma yeni yeni ürün gamına yerleştiriyor.Profosyonel incelemeciler aynı fiyata daha iyi modelleride söylüyor burada parasını boşa harcayan ben değilim sensin.Ve benim şuan için monitör ihtiyacım yok.

1 x HDMI 2.1 (HDCP 1.4 & 2.3) (HDMI 2.1'de
belirtildiği gibi QHD 2560 x 1440 144 Hz TMDS,
HDR, VRR’ye kadar destekler)

@Tayfunns Hocam siz şimdi G6 oled 360hz mi alın diyorsunuz bana. THH sürecim var MSI 271QPX modelini panel arızası olan monitörün yerine verecekler yüksek ihtimalde 2 oled mi yapayım?
2 oled niye yapıyorsun? 1 tane yeter.

Cühela kardeşim QD oled çok iyi yazı netliğine sahip falan mı dedim? Genelde kullanıcılar woled monitörlerden rahatsız oluyor, çünkü onunki berbat. QD oled o kadar kötü değil dedim, iyi demedim. Ayrıca benim açımdan sorun olmadı dedim. Laflarımı çarpıtma.

Yazı netsizliğini kabul etmeyen sensin ben değilim.Ayrıca woledler daha iyi yazı netliğine sahip bunu da bilmiyorsun.Her yorumunda lafları çarpıtan sensin.Hala kendine göre yorumluyorsun hdmi 2.1 olmaması bir eksikliktir bitti.O yerdiğin gamepowerda bile hdmi 2.1 var daha ucuza :)

Ben bir markanın fanboyu değilim.Olayı objektif incelerim.Seninde o yerdiğin gamepower donanım arşivi incelemesinde çoğu benim diyen markayı tokatlıyor.Dell panel üreticisi mi? Değil.Markanın temin ettiği panel ne kadar kaliteliyse üründe o kadar iyidir.Burada marka savunuculuğu yapman çok komik.İncelemesi olup olmaması o ürünü kötü yapmaz.Ben ürünede kötü demedim rakiplerinden geride dedim ve pahalı söyledim.Fiyatının karşılığını vermiyor.Ama sen bunu kabul edemiyorsun.Detaylı incelememişsin demek ki paranı fazladan boşa harcamışsın veya incelesende markayla kendini avutuyorsun.O fiyata 4k oled satılıyor şuan :) Gamepowerde emin ol yakında oled panelli ürün çıkarır.Birçok firma yeni yeni ürün gamına yerleştiriyor.Profosyonel incelemeciler aynı fiyata daha iyi modelleride söylüyor burada parasını boşa harcayan ben değilim sensin.Ve benim şuan için monitör ihtiyacım yok.
Benim aldığım zaman 4k oled 30k bandına bulunmuyordu. G81SF modeli sonradan çıktı, onu da mı benim söylemem gerekiyor?

Ayrıca rakiplerinin gerisinde falan değil. HDMI 2.1 desteklemiyor diye rakiplerinin gerisinde olduğunu zannediyorsan sadece gülerim sana. İncelemelerden birhabersin. Sana monitörü savunacak değilim, zamanımı boşa harcama benim. İşine bak.

Yazı netsizliğini kabul etmeyen sensin ben değilim.Ayrıca woledler daha iyi yazı netliğine sahip bunu da bilmiyorsun.Her yorumunda lafları çarpıtan sensin.Hala kendine göre yorumluyorsun hdmi 2.1 olmaması bir eksikliktir bitti.O yerdiğin gamepowerda bile hdmi 2.1 var daha ucuza :)
Ya sen ne kadar bilgisizsin ya. İngilizce kaynağı geçtim senin için türkçe kaynak paylaşayım.

Dakika 1:40 aç ve iyi izle. QD oled ve Woled kullanıcı deneyiminden bahsediyor...

Veya buradan bak:

Buraya da bakabilirsin:

Beğenmeniz güzel ama, yeterli değil maalesef. Samsung g3 (va) aşırı ghosting sorunlu ve düşük renk gamutuna sahip, bunu kullanıp memnun olanlar var. Kullanıcı yeterli bilgi birikimine/deneyime sahip değilse bence bir anlamı kalmıyor. En doğru sonucu incelemeler verir. Matematik yanıltmaz, bu modelinde incelemesi yok ve güvenilir bir marka değil. Monitörde zaten kâğıtüstü veriler bir şey ifade etmiyor. Msi ve Asus bile olsa kâğıtüstü verilere göre monitör alınmaz. Gözünüz ölçüm cihazı olmadığına göre parlaklık, kontrast, renk gamutu ve tepki süresi kısımlardan bahsedemezsiniz.

Kullanıcı yorumunun önemi incelemesi bulunan ve iyi olduğu belli modellerde önemlidir. İncelemede iyi çıkmıştır o zaman kullanıcı yorumlarına bakarsın. Arka ışık sızıntısı, ips glow, kronik sorun, renk doğruluğu vs kullanan kişi kendi yorumunu yapar. Eğer bu kısımdan da geçmişse o zaman iyi bir monitördür.

14 bin tl para veriyorsunuz bence bu detaylara dikkat etmeniz lazım.

Kaldı ki 4k ekleyince g6 oled alınabiliyor:
Alıntıyı görüntüle
knk bunu almak bence mantıksız 2 k ekleyip 360hz alabiliyorken

Geri