Neler Yeni

Yardım GamePower Rezilliği

Hüf.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Hüseyin Avni Yıldırım
Instagram
https://www.instagram.com/havniy
Steam
https://steamcommunity.com/id/Nicklessmann
Twitter
HavniY
Facebook
huseyinavniyildirim

Emir361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aynı konu ve aynı sorun 2000 TL verilmiş AOC veya ASUS'ta yaşansaydı, başlığa "monitörde çizgi var yardım" yazılırdı
İçeriğinde de gayet normal bir şey gibi bahsedilir, yorumlarda garantiye yollayabilirsin vs. vs. elit yorumlar görürdük.
Bu tavırları forumda hep görüyoruz. Yukarıda denildiği gibi, GP'ye özel bir durum değil.
Gün içerisinde AOC vs. bilindik markalar ile ilgili bir sürü ölü piksel ve arıza konusu açılıyor.
Şuradaki ezikleyici ve linçleyici yorumları keşke o konularda da görebilsek.
"2.000 TL'ye aldığın 24" monitörde de ölü piksel mi olur beeğğğ"

Görüntü konusunda da, bahsettiğin arızayı tam olarak anlayamadım.
Çözünürlük değiştirince monitörde çizgi çıkması dediğin çerçeve çizgisi mi, gölge çizgi mi?
Başka çözünürlüğe geçince de devam ediyor mu?
Çözünürlüğü tekrar değiştirince düzeliyor mu?
GamePower zaten monitör konusunda kendisi garanti veriyor.
Monitör ile alakalı bir sorun var ise, garanti vs. gönderebilir, çözebilirsin.

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
Katılıyorum. Samsung yada AOC alsa 1 günden daha kısa sürede bozulurdu. Gamepower fEpE abi.
Kardeşim ne olursa olsun teknoloji şans işidir gir bak bakalım senin attığın monitör şikayetlerine
Her ürüne bir şey olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben GP'nin mouse ve klavyesine hiçbir zaman laf etmedim. Sorunları var ama alınır mı alınır. Lakin monitör gibi sistemin en önemli bileşenini gidip GP almak ahmaklıktır.
Kardeşim o zaman direk GP kötüleme mouselarina klavyeleri ne laf etmiyorsan
Kendin bir ürünü kullanmayıp bilmediğin bir kişinin şikayetini duyup markayı kötüleme

cgtytrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Çağatay Turan
Ben GP'nin mouse ve klavyesine hiçbir zaman laf etmedim. Sorunları var ama alınır mı alınır. Lakin monitör gibi sistemin en önemli bileşenini gidip GP almak ahmaklıktır.
10larca gamepower monitör test ettin o yüzden böyle kesin konuşuyosun belli :)

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben mouselarını da beğenmiyorum, güzel gelmiyor. Mouse konusunda daha önce hep Bloody, Steelseries ve Logitech gibi markaları kullandım. Bakınca hiç hoşuma gitmedi, sensörleri ve hissiyatını pek beğenmedim. Fakat klavyelerine lafım yok, zaten malzeme belli. Switch markası belli kullandıkarı malzeme kalitesi belli RGB belli. Sorun yaşatmaz pek klavye konusunda. Kulaklıkta da iyi değil bence, pek rahat değil ve dip ses sorunu da cabası. Donanım için zaten hiç tercih etmem. Çevre birimlerinden de klavyesini tercih ederim fakat aynı fiyata aynı switch markası aynı malzeme kalitesi ve üstüne fabrikasyon Türkçe harfli ve büyük enterlı biraz yerli marka Rampage varken GP yine almam.

Emir361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir
Aynı konu ve aynı sorun 2000 TL verilmiş AOC veya Asus'ta yaşansaydı, başlığa "monitörde çizgi var yardım" yazılırdı
İçeriğinde de gayet normal bir şey gibi bahsedilir, yorumlarda garantiye yollayabilirsin vs. vs. elit yorumlar görürdük.
Bu tavırları forumda hep görüyoruz. Yukarıda denildiği gibi, GP'ye özel bir durum değil.
Gün içerisinde AOC vs. bilindik markalar ile ilgili bir sürü ölü piksel ve arıza konusu açılıyor.

Çözünürlük değiştirince monitörde çizgi çıkması dediğin çerçeve çizgisi mi, gölge çizgi mi?
Çözünürlük değiştirsem bile hala aynı oluyor, ve çerçeve çizgisi gibi uzamakta.

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
Aynı konu ve aynı sorun 2000 TL verilmiş AOC veya Asus'ta yaşansaydı, başlığa "monitörde çizgi var yardım" yazılırdı

Kardeşim gerçekten benim anlatamadiklarimi üşenmeyip yazmışsın ellerine sağlık

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
Selamlar arkadaşlar,iyi günler. Dün elime GamePower'ın
GPR24C1MS144 modeli ulaştı. İlk gün her şey harikaydı kalite bakımından görüntü bakımından felan tatmin ediciydi. Fakat sabah monitörü açtığımda CS:GO'ya girdim ve çözünürlük değiştirdim.Ondan sonra olan oldu... Monitörü yatay ve dikey olarak 4 siyah çizgi kapladı.Hangi hz veya çözünürlük değerlerine alırsam alayım mutlaka görüntü tam olarak monitör ekranını kaplamıyor ve 4 siyah şeritin arasında sıkışıyor. Ayrıca monitörü kapattığım zaman da siyah çizgiler orda gözüküyor ve hemen yanından da incecik mavi bir çizgi geçmekte.Kısaca arkadaşlar bu monitör kaynaklı bir sorun mu? Eğer öyleyse direk iade edeceğim ve 1200-1350 TL arası başka bir 144hz monitör alacağım.Ancak bu insanın sabah sabah ruhunu emen lanet soruna çözüm bulursanız çok sevinirim, iyi günler dilerim :)
kendim aynı monitöru kullanıyorum ilk geldiğinde 1 tane ölü piksel çıkmıştı aradım yenisini gönderdiler garanti konusunda gamepower iyi aldığın yerle iletişime geç

Emir361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir
kendim aynı monitöru kullanıyorum ilk geldiğinde 1 tane ölü piksel çıkmıştı aradım yenisini gönderdiler garanti konusunda gamepower iyi aldığın yerle iletişime geç
Mecbur yasağın bitmesini beklicez, bi süre siyah seritli gpyle yola devam

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Fps oyuncusuysan 1ms alman lazım
Aqa gözümüz zaten 7ms altını fark edemiyor abartmayın ya kullananlar da var bu forumda zaten o 1ms diyenler de en düşük değer yani normalde de 4ms de çalışıyor Samsung Max 4ms

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Aqa gözümüz zaten 7ms altını fark edemiyor abartmayın ya kullananlar da var bu forumda zaten o 1ms diyenler de en düşük değer yani normalde de 4ms de çalışıyor Samsung Max 4ms
4 ms ile 1 ms arasındaki farkı hissetmezsin ama 4 üstü çok rahat hissedilir 7 kasma hissi yapar.

Top Bottom