Neler Yeni

Gamepower Saber Gamepower Ogre

BerqueTV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berke İşler
Öncelikle Selamın Aleyküm Beyler Ben Max 350 TL Bütçeli Bir Klavye Arıyorum.Saber Ve Ogre Hoşuma Gitti.Saberin Işık Seviyesi Ogreye Göre Daha İyi Ama Ogrenin de Her Tuşuna Farklı Renk Atayabiliyormuşsun.(Saber de Atanıyor mu).Benim Düşüncem Bu İkisi Arasında Başka Önerirseniz Bakarım.(Bu Arada Klavyeler Blue Switch Olsun)

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Dostum bence red switch tercih et. Blue switch sesi hoş güzel ama bi yerden sonra kafa patlatıyor. Her kullanan memnun kalmıyor. Ayrıca Ogre'de bilek desteği var biliyorsun. Kesinlikle ben oyumu Ogre'ye atıyorum.

BerqueTV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berke İşler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bence red switch tercih et. Blue switch sesi hoş güzel ama bi yerden sonra kafa patlatıyor. Her kullanan memnun kalmıyor. Ayrıca Ogre'de bilek desteği var biliyorsun. Kesinlikle ben oyumu Ogre'ye atıyorum.
Dostum Peki Ogrede Her Tuşa Farklı Renk Atanıyormu Ben Duydum da Saberde de varmı?

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş

Natuzka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Furkan Durkaya
Öncelikle Selamın Aleyküm Beyler Ben Max 350 TL Bütçeli Bir Klavye Arıyorum.Saber Ve Ogre Hoşuma Gitti.Saberin Işık Seviyesi Ogreye Göre Daha İyi Ama Ogrenin de Her Tuşuna Farklı Renk Atayabiliyormuşsun.(Saber de Atanıyor mu).Benim Düşüncem Bu İkisi Arasında Başka Önerirseniz Bakarım.(Bu Arada Klavyeler Blue Switch Olsun)
Ben OGRE Red swicth kullanıyorum bilek desteği var ve mükemmel kalitede ayrica çok kullanışlı

ramazannn361

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ramazan Efe
Gamepower katana bakabilirsin

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Rgb kısmı fazla önemli değil ama ogreyi teknik olarak düşünücek olursak. Kendimde kullanıyorum red versiyonunu ben memnunum

BerqueTV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berke İşler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rgb kısmı fazla önemli değil ama ogreyi teknik olarak düşünücek olursak. Kendimde kullanıyorum red versiyonunu ben memnunum
Benim İçin Biraz Önemli Rgb Kısmı Sen Kullanıyorsan Uygulaması Varmı Her Tuşa Farklı Renk Felan Atayabiliyormuyuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,067
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom