Neler Yeni

GamePower Saber RGB Tuş Basmıyor

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben bir kaç kere yaşadım bu sorunu, o da klavyenin çerçeve kısımlarındaki tuşlarda. Ctrl - Esc - Caps Lock veya NumEnter gibi tuşlar.
Sebebi de tuş ile gövde arasındaki boşluğa kablo sıkışması. Tuşların tetiklenme seviyesi var. Araya kırıntı bile girse etkileyebiliyor.
21 Nisan'dan beri her gün saatlerce kullanıyorum, tuşlar sadece "tuş ile gövde arasına bir şey sıkıştığı" zaman çalışmıyor.
Özellikle de forumda bu tarz sorunu yaşayan kişilerin "temizlik" ile çözdüğü yazılıyor.
O yüzden bu tarz sorunları yaşayan kişilerin klavyeyi temizlemesi gerektiğini düşünüyorum.

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
Dikkat ettim ben dahil hep Mayıs ayından sonra alanlarda bu sorun Oluyor. Son zamanlarda bir şey oldu ama çözemedim.
Ya Ğ gibi önemsiz tuşlarda olsa takmayacağım ama en önemli tuşlarda çıkıyor bu sorun anlamadım gitti.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ya Ğ gibi önemsiz tuşlarda olsa takmayacağım ama en önemli tuşlarda çıkıyor bu sorun anlamadım gitti.
Sorun yaşayanların çoğu W-A-S-D tuşlarında yaşıyor.
50M tıklama ömrü hikaye sanırım.
Bu tuşlarda çıkma nedeni de çok kullanılması olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mertkanavsar
Arkadaslar oncelıkle merhaba bende aynı sorunu bazenlerı yasıyorum bazen e çalışmıyor şuanlık boyle bu klavye sıkıntısıda soyle oldu bır gun klavyemı teemızlım dedım temızledım herseyını tuslar vb ondan sonra bu olmaya başşladı bazenlerıde ı çalışmıyor

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
gamepower mirana kullanıyorum 2.senesine geleceğim sanırım 1 de olabilir daha hiç sıkıntı yaşamadım

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
Ah bi' temizlemeyi denesen, temizlemeyi dene.
temizlemekde pek işe yaramıyor denedim kaç defa temizledim switch içinde bir şey varmı diye üfledim vs baktım bişey yok gayet sıkıntısız bndede aynı durum var 1 kere kargoya yolladım geldi tekrar başka tuşlarla beraber aynı sorunu çıkartmaya başladı

Mr.tky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Alperen tokay
SABER'İN KRONİK TUŞ BASMAMA SORUNU VAR

Bu açılan 50. konu oldu sanırım.
Neredeyse her kullanan -ben dahil- bu sorunu yaşıyor.
@keremcnsz24 yaşadı, vidaları söküp içini açtı, temizledi ve düzeldi.
Ben switche kompresör ile hava basıp WD-40 sprey sıktım düzeldi.

Eğer iade şansınız varsa hiç düşünmeden yollayın.
Ama olmuyorsa bu taktikleri deneyerek sorununuzu çözebilirsiniz.
@enisberberr garantiye yolladı iade talebiyle.
dsotum usttekı sıyah panelı cıkardımda sen swıtche lerı cıkarmısmıydın yoksa panelın ustundenmı dırek hava uyguladın

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
dsotum usttekı sıyah panelı cıkardımda sen swıtche lerı cıkarmısmıydın yoksa panelın ustundenmı dırek hava uyguladın
Switchleri çıkarmadım hocam, zaten lehimli switchler sökemezsiniz.
Hatta ben paneli dahi çıkarmadım, tuşları söküp direk hava uyguladım ve kontak sprey sıktım.

Mr.tky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Alperen tokay
Switchleri çıkarmadım hocam, zaten lehimli switchler sökemezsiniz.
Hatta ben paneli dahi çıkarmadım, tuşları söküp direk hava uyguladım ve kontak sprey sıktım.
kontak spreyı dırek ıcınemı sıktın yoksa dırek ustunemı?

Top Bottom