Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Edebiliyorsan et bence.iade edelim ozaman 1 aylık daha çünkü
Edebiliyorsan et bence.iade edelim ozaman 1 aylık daha çünkü
bende yaşamıyorum.Herhalde bir ben kaldım sorun yaşamayan.
Ya Ğ gibi önemsiz tuşlarda olsa takmayacağım ama en önemli tuşlarda çıkıyor bu sorun anlamadım gitti.Dikkat ettim ben dahil hep Mayıs ayından sonra alanlarda bu sorun Oluyor. Son zamanlarda bir şey oldu ama çözemedim.
Sorun yaşayanların çoğu W-A-S-D tuşlarında yaşıyor.Ya Ğ gibi önemsiz tuşlarda olsa takmayacağım ama en önemli tuşlarda çıkıyor bu sorun anlamadım gitti.
temizlemekde pek işe yaramıyor denedim kaç defa temizledim switch içinde bir şey varmı diye üfledim vs baktım bişey yok gayet sıkıntısız bndede aynı durum var 1 kere kargoya yolladım geldi tekrar başka tuşlarla beraber aynı sorunu çıkartmaya başladıAh bi' temizlemeyi denesen, temizlemeyi dene.
dsotum usttekı sıyah panelı cıkardımda sen swıtche lerı cıkarmısmıydın yoksa panelın ustundenmı dırek hava uyguladınSABER'İN KRONİK TUŞ BASMAMA SORUNU VAR
Bu açılan 50. konu oldu sanırım.
Neredeyse her kullanan -ben dahil- bu sorunu yaşıyor.
@keremcnsz24 yaşadı, vidaları söküp içini açtı, temizledi ve düzeldi.
Ben switche kompresör ile hava basıp WD-40 sprey sıktım düzeldi.
Eğer iade şansınız varsa hiç düşünmeden yollayın.
Ama olmuyorsa bu taktikleri deneyerek sorununuzu çözebilirsiniz.
@enisberberr garantiye yolladı iade talebiyle.
Switchleri çıkarmadım hocam, zaten lehimli switchler sökemezsiniz.dsotum usttekı sıyah panelı cıkardımda sen swıtche lerı cıkarmısmıydın yoksa panelın ustundenmı dırek hava uyguladın
kontak spreyı dırek ıcınemı sıktın yoksa dırek ustunemı?Switchleri çıkarmadım hocam, zaten lehimli switchler sökemezsiniz.
Hatta ben paneli dahi çıkarmadım, tuşları söküp direk hava uyguladım ve kontak sprey sıktım.
Çok az miktarda switchin içine sızacak şekilde üstünden sıktım hocam.kontak spreyı dırek ıcınemı sıktın yoksa dırek ustunemı?