- Reaksiyon skoru
- 128
klavyeyi alal 2 bucuk hafta falkan oldu iade etnmeden çözüm yolu arıyorum yardım edinb nolur
hazıer sistemle aldımGaranti. İade edemezsin zaten 14 gün süresi dolmuş üstüne kullanırken bozulmuş. Garantiye göndereceksin mecbur.
Hocam Redragon K555 alsam bu sorunu yaşar mıyım?Tipik outemu switch problemi geçmiş olsun. Switchleri temizleyerek geçici olarak sorunu çözebilirsiniz.
kendimde kullandım o klavyeyi.
mesela ara sıra basmıyor bastığım haldeBasmıyor derken w tuşuna basıyorsunuz da yazmıyor mu yoksa takılı mı kaldı?
Yani w tuşu çalışmıyor ara sıra doğru anladım dimi ? Garantiye vereceksiniz sanırsam.mesela ara sıra basmıyor bastığım halde
lütfen yardım edinBasmıyor derken w tuşuna basıyorsunuz da yazmıyor mu yoksa takılı mı kaldı?
Yaşayacağınızı sanmıyorum. Her Outemu switch aynı değil (yani klavye kalitesi) Outemu blue pusat k3 pro kullanıyorum 1 aydır 0 sıkıntı.Hocam Redragon K555 alsam bu sorunu yaşar mıyım?
hazır sistemle aldım yindede verebilir miyimYani w tuşu çalışmıyor ara sıra doğru anladım dimi ? Garantiye vereceksiniz sanırsam.