Gamepower Saber

Reaksiyon skoru
106
Merhaba arkadaşlar gamepower saber almayı düşünüyorum sizce bir daha gaming gecesine gelir mi yoksa şimdi alayım mı

Şuan fiyatı pahalı alma bence. Gaming gecelerinde alırsın. En fazla 3-4 haftada gelir.

Önceki konularda okudum galiba sizde de varmış memnun musunuz
Ben pek memnun değilim açıkçası. Mekanik takıntın yoksa bence alınmaz. Logitech G213 yada Hyperx Alloy Core tercih edilebilir. Objektif bir inceleme için bu konuyu okuyabilirsiniz;

Gaming gecesinde aldım. Demin geldi. Şuanlık süper bir klavye. Mavi switchden geçtim, hissiyat ve sesi süper. Renk desen ev ışıl ışıl oldu.

Ben pek memnun değilim açıkçası. Mekanik takıntın yoksa bence alınmaz. Logitech G213 yada Hyperx Alloy Core tercih edilebilir. Objektif bir inceleme için bu konuyu okuyabilirsiniz;

Hocam okudum ama biraz klavye övülmüş sanki orada gamepower ogre stoklarla gelmezse saber alacağım

Hocam okudum ama biraz klavye övülmüş sanki orada gamepower ogre stoklarla gelmezse saber alacağım
Ogre ile Saber aynı şey benim gözümde. Dediğim gibi mekanik takıntınız yoksa G213, Alloy Core gibi klavyelere bakın.

Screenshot_20200615-191659.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Blue ve red switch yazıyot

Yani hangisi anlayamadım

Lütfen yardım edin bu klavye mavi switch mi kırmızı switch mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular