Mehmet Kerem
80+
- Reaksiyon skoru
- 106
Merhaba arkadaşlar gamepower saber almayı düşünüyorum sizce bir daha gaming gecesine gelir mi yoksa şimdi alayım mı
Önceki konularda okudum galiba sizde de varmış memnun musunuzŞuan fiyatı pahalı alma bence. Gaming gecelerinde alırsın. En fazla 3-4 haftada gelir.
calypso rgb al derimMerhaba arkadaşlar gamepower saber almayı düşünüyorum sizce bir daha gaming gecesine gelir mi yoksa şimdi alayım mı
Ben pek memnun değilim açıkçası. Mekanik takıntın yoksa bence alınmaz. Logitech G213 yada Hyperx Alloy Core tercih edilebilir. Objektif bir inceleme için bu konuyu okuyabilirsiniz;Önceki konularda okudum galiba sizde de varmış memnun musunuz
donanimarsivi.com
Hocam okudum ama biraz klavye övülmüş sanki orada gamepower ogre stoklarla gelmezse saber alacağımBen pek memnun değilim açıkçası. Mekanik takıntın yoksa bence alınmaz. Logitech G213 yada Hyperx Alloy Core tercih edilebilir. Objektif bir inceleme için bu konuyu okuyabilirsiniz;
İnceleme - Gamepower SABER RGB
A) Kargo Süreci: Cuma günü sipariş ettim, cumartesi günü paketlendi. Pazar kargo firmaları çalışmadığı için bir şey olmadı. Pazartesi direkt kargolandı ve çarşamba günü elime geldi. Yakında olmama rağmen 2-3 günde elimde idi. B) Kutu İçeriği: Kargom geldikten sonra hemen açtım. İçerisinden...donanimarsivi.com
Ogre ile Saber aynı şey benim gözümde. Dediğim gibi mekanik takıntınız yoksa G213, Alloy Core gibi klavyelere bakın.Hocam okudum ama biraz klavye övülmüş sanki orada gamepower ogre stoklarla gelmezse saber alacağım
bütçen çok yoksa ogre al derimcalypso RGB al derim