Neler Yeni

GamePower Sendo

Railgun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Mikoto Misaka
Bu tarz mouse alınacaksa Gamepower önermem.

Bu tarz mouse modellerin fiyat performansı olmaz diye düşünüyorum zaten hassas bir mouse bu modeller.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
Ben ursa almıştım. Trendyolun 11.11'de mi karacuma'da mı hatırlamadığım 50 liralık bir indirim kuponuyla birlikte 60 liraya gelmişti ki bedava gibi bir şey, yarı fiyatına aldım. Gayet memnunum mousedan. Ağırlığı, tuşları, kablosu ve hassasiyeti ile bana daha iyi bir mouse aratmadı. Tabii bi ss rival 710 falan kullanıp buna geçsem durum ne olurdu bilmem zira ursa benim ilk farem.

carmuel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Taha Özsoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz mouse alınacaksa Gamepower önermem.

Bu tarz mouse modellerin fiyat performansı olmaz diye düşünüyorum zaten hassas bir mouse bu modeller.
Glorious model o diye bir mouse var bilir misiniz o mouse popüler olmadan önce 200tlye satılıyordu.
Şuanki fiyatı 600lerde bişey yani bu mouse popüler olursa bununda fiyatı artacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
Glorious model o diye bir mouse var bilir misiniz o mouse popüler olmadan önce 200tlye satılıyordu.
Şuanki fiyatı 600lerde bişey yani bu mouse popüler olursa bununda fiyatı artacaktır.
bu mausun fiyati hep bu aralıkta devam eder öyle bi artış olmaz hatta düşebilir bile gamepower güzel bi marka ama 200 tl nin üstüne cikabiliyosan steelserieslere bi bak derim hatta 180 tl ye mausuda vardi pişman olmassin elin küçük ve orta boyuttaysa ideal bi seçim olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,845
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom