Black en sessiz switchlerden biridir.Sesi çok çıkıyormu peki hocam geceler gamerlar için hazine olduğu için evden kimseyi uyandırmak istemem black hiç denemediğim için bilmiyorum
Gamenote hariç o biraz alınabilirGame ile başlayan herhangi bir şey alınmaz![]()
Gamenote hariç o biraz alınabilir![]()
Gamenotelar yeni yeni gün yüzüne çıktı, gamepower kadar kalsın görürüz onu daHocam gamenot havit tw952 pro RGB kullanıyorum çok memnunum gerçekten gamenote biraz daha iyi
Ignorance is bliss.. Ne güzel söz :X Demek istediğim, daha iyisini kullanmadığınız için güzel geliyor olabilir. Kullanıcısı da çok fazla olmadığı için çok kötü yorum da görmek zor olabilir.Hocam ben memnunum nedendir bilmem kullananlardan 1 tane şikayet gelmedi
Tam boy istemiyorum hocam bu klavye tam benlik birde harici bilek desteği alırım buna tadından yenmezNe alacağına çoktan karar vermişsin ama tam boy arıyorsan HP omen encoder bakabilirsin RGB ve bilek desteği olsun diyorsan xpg summoner
Alırsanız banada link atar mısınız %60 klavye bilek desteği ile birlikte ekstra güzel oluyorTam boy istemiyorum hocam bu klavye tam benlik birde harici bilek desteği alırım buna tadından yenmez