Xxkuferdexx
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
https://www.hepsiburada.com/gamepower-ursa-10000dpi-usb-oyuncu-mouse-siyah-p-hbv00000c1dst arkadaşlar 200 lira bandında bi mouse valorant gibi oyunlarda kullanacam
aynı mouse'u kullandım mouse çok ağır ve sensörü de ergonomik yapısıda beni tatmin etmedi, ayrıca mouse'un içindeki mekanizma'nın bir kısmı gözüküyordu çok boşluk vardı, önermem, bütçe arttırabilirseniz steelseries rival 3 bakın güzel bir mouse onuda kullandım.https://www.hepsiburada.com/gamepower-ursa-10000dpi-usb-oyuncu-mouse-siyah-p-hbv00000c1dst arkadaşlar 200 lira bandında bi mouse valorant gibi oyunlarda kullanacam
Outlet yazdığına bakmayın sadece azıcık kutusu zarar görmüş olarak geliyor ve siz aldıktan sonra razer garantisi başlıyor. En f/p mouse budur bence ya da deathadder v2 veya v2 mini alabilirsiniz.
Şahsi fikrim rampage düşük bütçeli mouselardan uzak durun bazıları çok iyi bazıları ise iyiyken birden gidiyor tecrübeme dayanarak söylüyorum. Viper mini ile fps oyunlarında çok rahat ilerlersiniz ben kullanıyorum immo3 olmuşluğum var. Umarım yararlı olmuştur.
Anladum hocam iyi gunleraynı mouse'u kullandım mouse çok ağır ve sensörü de ergonomik yapısıda beni tatmin etmedi, ayrıca mouse'un içindeki mekanizma'nın bir kısmı gözüküyordu çok boşluk vardı, önermem, bütçe arttırabilirseniz steelseries rival 3 bakın güzel bir mouse onuda kullandım.
Hocam daha guvenli sitelerden fiyatina bakacagimOutlet yazdığına bakmayın sadece azıcık kutusu zarar görmüş olarak geliyor ve siz aldıktan sonra razer garantisi başlıyor. En f/p mouse budur bence ya da deathadder v2 veya v2 mini alabilirsiniz.
Şahsi fikrim rampage düşük bütçeli mouselardan uzak durun bazıları çok iyi bazıları ise iyiyken birden gidiyor tecrübeme dayanarak söylüyorum. Viper mini ile fps oyunlarında çok rahat ilerlersiniz ben kullanıyorum immo3 olmuşluğum var. Umarım yararlı olmuştur.
qp.com güvenilir bir site diye biliyorumAnladum hocam iyi gunler
Post automatically merged:
Hocam daha guvenli sitelerden fiyatina bakacagim![]()