Gamepower warcry nasıl

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,058
Gamepower warcry kasasını kullananlar yorum yapabilir mi kasanın videosunu abdullah abi çekti fakat kasa çok ısınıyor mu ve görünüş olarak sizce nasıldır -?

Öneririm ısınmıyor
@resitali kullanıyor
ben biraz görünüşe önem veren biriyim ve kasanın fotoğraflarına baktığımda aşık oldum forumda diğer postlara baktığım da bir çok kişi o fiyata td 500 falan alınır yazmış çok arada kaldım

Ben çok beğeniyorum alabilirim de fakat sıvı soğutmada almak gerekir onu alınca

ben biraz görünüşe önem veren biriyim ve kasanın fotoğraflarına baktığımda aşık oldum forumda diğer postlara baktığım da bir çok kişi o fiyata td 500 falan alınır yazmış çok arada kaldım
Td500e felan bakma hocam kasayi al rahat et👍

Bu ikisi arasından seçim yapmak gerekirse malzeme kalitesi olarak TD500'ü öneririm.
Estetik olarak Warcry da güzel kasa tabii.

Çok iyi sistem ışıklıysa da çok fişek olur
normalde fanları rgb değil fakat değiştirmek için cooler master master fan mf120 aldım çok kırmızı tema olarak kullanmay düşünüyorum ekran kartının sapphire yazısı kırmızı

normalde fanları rgb değil fakat değiştirmek için cooler master master fan mf120 aldım çok kırmızı tema olarak kullanmay düşünüyorum ekran kartının sapphire yazısı kırmızı
Gözümde canlandırdım da çok iyi duracaktır bence.

Kalite orta-kötü
Hava akışı kötü
Görünüş iyi çok iyi
@rdeMStakeN niye kızgın attınız kasa rog strix 1080ti ı 85 derecede çalıştırıyor bu mu iyi hava akışı kalitesi de kötü sacı ince

Son düzenleme:
Hava akışı iyi ile orta arasında.
Görünüş güzel.
Kalite orta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,604
Üyeler
200,165
Son üye