Öneririm ısınmıyorGamepower warcry kasasını kullananlar yorum yapabilir mi kasanın videosunu abdullah abi çekti fakat kasa çok ısınıyor mu ve görünüş olarak sizce nasıldır -?
Çok iyi sistem ışıklıysa da çok fişek olursıvı soğutma var zaten aigo dt 240 var
Td500e felan bakma hocam kasayi al rahat etben biraz görünüşe önem veren biriyim ve kasanın fotoğraflarına baktığımda aşık oldum forumda diğer postlara baktığım da bir çok kişi o fiyata td 500 falan alınır yazmış çok arada kaldım
Bu ikisi arasından seçim yapmak gerekirse malzeme kalitesi olarak TD500'ü öneririm.ben biraz görünüşe önem veren biriyim ve kasanın fotoğraflarına baktığımda aşık oldum forumda diğer postlara baktığım da bir çok kişi o fiyata td 500 falan alınır yazmış çok arada kaldım
normalde fanları rgb değil fakat değiştirmek için cooler master master fan mf120 aldım çok kırmızı tema olarak kullanmay düşünüyorum ekran kartının sapphire yazısı kırmızıÇok iyi sistem ışıklıysa da çok fişek olur
Gözümde canlandırdım da çok iyi duracaktır bence.normalde fanları rgb değil fakat değiştirmek için cooler master master fan mf120 aldım çok kırmızı tema olarak kullanmay düşünüyorum ekran kartının sapphire yazısı kırmızı