Neler Yeni

Rehber GamePower Warcry'ın hava akışı hakkında

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Kısa ve öz bir rehber olacak bu. Bildiğiniz üzere GamePower'ın Warcry modeli mevcut. Bu kasanın hava akışının kötü olduğunu iddia edenler var. Bu konumda aslında hava akışının iyi olduğundan bahsedeceğim.

Bu kasa stok haldeyken hava akışı cidden berbat. Sebebi ise kasadaki bütün fanların egzos fan olarak konumlandırılması. Ama alttaki fanları ters montajlarsanız hoş bir hava akışına sahip oluyor kasa. Hatta @Abdullah Hacıgül de ekran kartı falan test ederken o kasayı böyle kullanıyor. Daha fazla hava akışı istiyorum derseniz görünümü azcık feda ederek ortadaki fanları da ters takabilirsiniz.

Kasanın alt fanlarının ters takılı hali:
Screenshot_20201130-144043_YouTube.jpg

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Hocam güzel ve bilgilendirici bir rehber.
Bence kişiden kişiye değişir ancak bence en iyi görünüşe sahip kasalardan biri :D
Tabii bütçeye göre değişir.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Kasa alttan hava almıyor mu sadece? Alttan gelen soğuk hava direk ekran kartına çarpıyor ve CPU için neredeyse soğuk hava kalmıyor. Ben buna iyi hava akışı demem

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa alttan hava almıyor mu sadece? Alttan gelen soğuk hava direk ekran kartına çarpıyor ve CPU için neredeyse soğuk hava kalmıyor. Ben buna iyi hava akışı demem
DA kanalının videolarına bakmanı öneririm. O videolarda işlemci gayet serin.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
DA kanalının videolarına bakmanı öneririm. O videolarda işlemci gayet serin.
Işlemcinin gayet serin olmasının bir sürü faktörü olabilir. Voltjını bilmeden bir şey diyemeyiz

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kasa sırf Gamepower diye kasayı gömen bir zihniyet başka zerre bir açıklaması yok yok şöyle yok böyle, yok kardeşim işte adam Gamepower diye ürün ne olursa olsun gömüyor iki tane denklem sorsan çözemez ama her şeyi bildiklerini sanırlar. Bu kasada tam ızgaralı 3 ADET 360MM'lık hava kanalı var; ÜST - ALT - YAN adamlar hava akışını senin kontrolüne bırakmış beceriksizsen o kasadaki parçalar cayır cayır yanar azıcık kafan çalışıyorsa parçalar buz gibi çalışır. Zaten adamlar bu tasarımı herkesin dibinin düştüğü Lian Li'den kopyalamışlar adamlarin Lian Li'ye sesi çıkmıyor Türkiye'deki bu cahillikten ben yoruldum.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç