Arkadaşlar sahibinden üzerinden bir Gamepower Warlock blue switch buldum sadece yükseltme ayağından biri kırık onu kullanmıyorum zaten sizce 450 tl ye alınrmı ve klavyenin bilek desteğini temin edebileceğim bir yer varmı.
Bütçen 450tl ise başka şansın yok.Arkadaşlar sahibinden üzerinden bir Gamepower Warlock blue switch buldum sadece yükseltme ayağından biri kırık onu kullanmıyorum zaten sizce 450 tl ye alınrmı ve klavyenin bilek desteğini temin edebileceğim bir yer varmı.
peki bilek desteğini temin edebileceğim yer varmıBütçen 450tl ise başka şansın yok.
100-150tlye alirsin ya trendyoldanpeki bilek desteğini temin edebileceğim yer varmı
ilk klavyemdi 2 yıl kullandım son zamanlarda çift tıklama ve algılamama gibi sorunlar yaşamaya başlamıştım tek artısı sağlam ve uzun gidebilecek seviyede olmasıdır bu bütçede alınabilir.Arkadaşlar sahibinden üzerinden bir Gamepower Warlock blue switch buldum sadece yükseltme ayağından biri kırık onu kullanmıyorum zaten sizce 450 tl ye alınrmı ve klavyenin bilek desteğini temin edebileceğim bir yer varmı.