Neler Yeni

Gamepower warlock compact alınır mı?

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Bence alınır, almıştım da, Mizar aldığım için iptal etmiştim. Red switch bakmanı tavsiye ederimi, özel olarak blue seviyorum dersen sen bilirsin tabii.

Hanaz

80+ Gold
Fazla bütçem yok maksimum 600 TL'ye çıkabilirim.Zaten şu zamanda bu fiyata mekanik klavye bulmak zordur diye düşünüyorum.Sizce alınır mı bi sorun çıkar mı?
arkadaş kullanıyordu güzel demişti bana

Arenay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Arif Enes
Fazla bütçem yok maksimum 600 TL'ye çıkabilirim.Zaten şu zamanda bu fiyata mekanik klavye bulmak zordur diye düşünüyorum.Sizce alınır mı bi sorun çıkar mı?
bulabilirsen mizar bakmanı öneririm.

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence alınır, almıştım da, Mizar aldığım için iptal etmiştim. Red switch bakmanı tavsiye ederimi, özel olarak blue seviyorum dersen sen bilirsin tabii.
Ben hala blue ve red arasındaki farkı tam anlamış değilim.Redin sesi daha tok sanırım tok ses daha güzel bence.Bu linki öyle klavye için atmıştım switchne dikkat etmedim

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Ben hala blue ve red arasındaki farkı tam anlamış değilim.Redin sesi daha tok sanırım tok ses daha güzel bence.Bu linki öyle klavye için atmıştım switchne dikkat etmedim
Blue switch clicky, red switch ise lineerdir. Aralarındaki farkı anlamak için yt üzerinden testlere bakabilirsin. Genel olarak blue swtich çok gürültülüdür özellikle tek yaşamıyorsan tavsiye etmem.

federalper

80+ Silver
alınmaz kalitesiz red switchleri direkt kronik sorunlu bir kaç ay sonra en çok kullandığın tuşlar double press atar
Mesaj otomatik birleştirildi:

alınmaz kalitesiz red switchleri direkt kronik sorunlu bir kaç ay sonra en çok kullandığın tuşlar double press atar
sahibinden de bir dolu 600 e kapalı kutu veya denenmek için açılmış mizar ve gk61 var onlara bak bi

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sahibinden de bir dolu 600 e kapalı kutu veya denenmek için açılmış mizar ve gk61 var onlara bak bi
Hocam daha önce hiç sahibindenden bi ürün almadım nelere dikkat etmem lazım bilmiyorum.Bir tane kapalı kutu gk61 buldum zaten kapalı kutu ama ekstra dikkat etmem gereken bir şey var mı?

federalper

80+ Silver
Hocam daha önce hiç sahibindenden bi ürün almadım nelere dikkat etmem lazım bilmiyorum.Bir tane kapalı kutu gk61 buldum zaten kapalı kutu ama ekstra dikkat etmem gereken bir şey var mı?
ekstra dikkat etmen gereken bir şey yok elden alıyorsan kapalı kutu ise denemene gerek yok param güvende ile alıyorsan rahat olabilirsin alırsın 2 gün deneyip öyle onaylarsın

ekstra dikkat etmen gereken bir şey yok elden alıyorsan kapalı kutu ise denemene gerek yok param güvende ile alıyorsan rahat olabilirsin alırsın 2 gün deneyip öyle onaylarsın
https://en.key-test.ru/ bu site de bütün tuşları test et

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş

https://en.key-test.ru/ bu site de bütün tuşları test et
Teşekkür ederim

Kuklaf

80+
fiyat cok iyi fakat arkadasimin gamepower deneyimine göre (yaklaşık 3 yıl önce normal warlockta) klavyede kendi kendine tuslara basma sorunu vardı bildiginiz durduğu yerde escye falan basiyordu klavye ve bazen soyledigine gore elektrik carpiyormus?:D kötülemek icin soylemiyorum sadece kullanici deneyimi, kendisi klavyesini değiştirdi fakat aklinizda bulunsun hocam almadan önce sorun sorusturun etrafiniza

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
reddragon k568r bak o bütçeye warlocku rezil eder biraz takip etmen lazım inventusta sürekli fiyatı 450 civarına düşüyor

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
bende var red switch yaklasık 1,5 yıl oldu bu yaz 3-4 tane tuş bazen basmıyordu 2-3 tuşunda ışıkları gitmişti garantiye gönderdim yapıldı sorunsuz bir sekilde kullanmaya devam ediyorum. herhangi bir problemle karşılaşmadım bunun dışında, başka herhangi bir klavye kullanmışlıgım yok ondan dolayı iyidir kötüdür diyemiyorum ama alınmaması için bir sebep göremedim ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,335
Üyeler
165,797
Son üye
stafret
Top Bottom