GAMEPOWER WARLOCK

cagriunveren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
379
Merhaba,
Gamepower'ın Warlock Mekanik klavyesini almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir klavye?
Not: Bu bütçeye daha iyi klavye var ise (Blue switch) olanından önerebilirsiniz.
Klavyeye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Merhaba,
Gamepower'ın Warlock Mekanik klavyesini almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir klavye?
Not: Bu bütçeye daha iyi klavye var ise (Blue switch) olanından önerebilirsiniz.
Klavyeye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Bizzat kendim kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim. Tavsiye ederim. JD 610s bakabilirsin bu arada o da çok iyi bir model.

bence bekle 70tl daha koy fiyatlar düşünce 270tl ye gamepower saber al ben öyle yapmayı dusunuyorum

Warlock kronik sıkıntılı model. JD 610s yada Warlock Compact alınabilir.

Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Her önerinizi tek tek değerlendireceğim

Warlock'da kronik sorunlar söz konusu James Donkey 610S öneririm.

Bi okuyun derim. Aynı sorunu yaşadığını bildiğim bir çok kişi var.

Beyler ne kronik sorunu var bende almayı düşünüyordum?

arkadaşın okumanızı istediği şeyleri bizzat kendimde yaşıyorum insert ve 9 tuşunun ledleri söndü ara sıra oyundayken çok sık olmasa da kendi kendine tuşlara basıyor bazen başka tuşa basınca düzeliyor ama bazı zamanlarda takılı kalıyor ve klavyeyi çıkarıp tekrar takmak zorunda kalıyorum tavsiye etmem James Donkey e bakın derim en kısa zamanda değiştireceğim bu klavyeyi

Çok teşekkürler, klavyeden vazgeçiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,670
Üyeler
187,546
Son üye
Mck.
Geri