Mikrofonu nasıl acaba şuan iade talebini oluşturdum ve yeni kulaklık bakıyorum.İade etmelisin ben JD710 aldım ilk başta yüksek seste bişe dinlerken cızırtı vardı oda gitti kulaklık büyük tüm kulağı kaplıyor aşırı rahat 10 numara ses kasıyorsun ses seviyesi bence mükemmel bişe 250TL bandında
ben de geçen hafta incehesaptan aldım indirimde rahatsız edici bir ses yok hafif hışırtı var boştayken bir şey açıtığımda hissedilmiyor
bi tane adam youtuba gamepower luna ses sorunları çözümü videosu attı aynısını warlorda yaptım geçti aga aynı marka aynı donanım aynı yazılım zaten onları yapYaklaşık 15 gün önce aldığım gamepower warlord kulaklığımdan bir hışırtı geliyor sesi kapatsamda açsamda bu hışırtı gitmiyor. Boştayken bile gelince artık rahatsız olmaya başladım ve garantiye gönderdim kulaklık olduğu gibi geldi artık dayanamıyorum kulağım çatlayacak. Bir kaç gün sonra iade edeceğim çözümünü bulamazsam. İnternetteki her yolu denedim kulaklığın bozuk olduğunu düşünmüyorum. Sadece nasıl ayar yapacağım onu bilmiyorum sanırım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
izlemiştim zaten olmuyor agabi tane adam youtuba gamepower luna ses sorunları çözümü videosu attı aynısını warlorda yaptım geçti aga aynı marka aynı donanım aynı yazılım zaten onları yap
Benim cızırtı gitti alışma felan yok düzeldi yaniMikrofonu nasıl acaba şuan iade talebini oluşturdum ve yeni kulaklık bakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum en kötüsü de bu o sese alışmak evet bir şey açıkken gelmiyor da benim başım o kadar ağrıyor ki çok rahatsız oldum gece uyumadan kulak ağrısı çekiyorum. Bunu yazarken bile acıyor kulağım. İşitme kaybı yaşamaktan korkmalısın bence :I
Bazen hışırtıların sebebi kasadaki jakların bozuk olmasından kaynaklanabiliyor eğer sorun jaklardaysa ses kartı al değilse kulaklikta logitech ve steelseriesden şaşmaYaklaşık 15 gün önce aldığım gamepower warlord kulaklığımdan bir hışırtı geliyor sesi kapatsamda açsamda bu hışırtı gitmiyor. Boştayken bile gelince artık rahatsız olmaya başladım ve garantiye gönderdim kulaklık olduğu gibi geldi artık dayanamıyorum kulağım çatlayacak. Bir kaç gün sonra iade edeceğim çözümünü bulamazsam. İnternetteki her yolu denedim kulaklığın bozuk olduğunu düşünmüyorum. Sadece nasıl ayar yapacağım onu bilmiyorum sanırım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.