Neler Yeni

Gamepower Warlord 7.1 Kulaklık Hışırtı Sorunu

cak44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enes Kaya
ben de geçen hafta incehesaptan aldım indirimde rahatsız edici bir ses yok hafif hışırtı var boştayken bir şey açıtığımda hissedilmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Çeliktaş
İade etmelisin ben JD710 aldım ilk başta yüksek seste bişe dinlerken cızırtı vardı oda gitti kulaklık büyük tüm kulağı kaplıyor aşırı rahat 10 numara ses kasıyorsun ses seviyesi bence mükemmel bişe 250TL bandında
Mikrofonu nasıl acaba şuan iade talebini oluşturdum ve yeni kulaklık bakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de geçen hafta incehesaptan aldım indirimde rahatsız edici bir ses yok hafif hışırtı var boştayken bir şey açıtığımda hissedilmiyor

Dostum en kötüsü de bu o sese alışmak evet bir şey açıkken gelmiyor da benim başım o kadar ağrıyor ki çok rahatsız oldum gece uyumadan kulak ağrısı çekiyorum. Bunu yazarken bile acıyor kulağım. İşitme kaybı yaşamaktan korkmalısın bence :I

echO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hamza Kaş
Yaklaşık 15 gün önce aldığım gamepower warlord kulaklığımdan bir hışırtı geliyor sesi kapatsamda açsamda bu hışırtı gitmiyor. Boştayken bile gelince artık rahatsız olmaya başladım ve garantiye gönderdim kulaklık olduğu gibi geldi artık dayanamıyorum kulağım çatlayacak. Bir kaç gün sonra iade edeceğim çözümünü bulamazsam. İnternetteki her yolu denedim kulaklığın bozuk olduğunu düşünmüyorum. Sadece nasıl ayar yapacağım onu bilmiyorum sanırım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
bi tane adam youtuba gamepower luna ses sorunları çözümü videosu attı aynısını warlorda yaptım geçti aga aynı marka aynı donanım aynı yazılım zaten onları yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Çeliktaş
bi tane adam youtuba gamepower luna ses sorunları çözümü videosu attı aynısını warlorda yaptım geçti aga aynı marka aynı donanım aynı yazılım zaten onları yap
izlemiştim zaten olmuyor aga

• Beğen
Reaksiyonlar: echO

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Mikrofonu nasıl acaba şuan iade talebini oluşturdum ve yeni kulaklık bakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum en kötüsü de bu o sese alışmak evet bir şey açıkken gelmiyor da benim başım o kadar ağrıyor ki çok rahatsız oldum gece uyumadan kulak ağrısı çekiyorum. Bunu yazarken bile acıyor kulağım. İşitme kaybı yaşamaktan korkmalısın bence :I
Benim cızırtı gitti alışma felan yok düzeldi yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir Poyraz
Yaklaşık 15 gün önce aldığım gamepower warlord kulaklığımdan bir hışırtı geliyor sesi kapatsamda açsamda bu hışırtı gitmiyor. Boştayken bile gelince artık rahatsız olmaya başladım ve garantiye gönderdim kulaklık olduğu gibi geldi artık dayanamıyorum kulağım çatlayacak. Bir kaç gün sonra iade edeceğim çözümünü bulamazsam. İnternetteki her yolu denedim kulaklığın bozuk olduğunu düşünmüyorum. Sadece nasıl ayar yapacağım onu bilmiyorum sanırım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bazen hışırtıların sebebi kasadaki jakların bozuk olmasından kaynaklanabiliyor eğer sorun jaklardaysa ses kartı al değilse kulaklikta logitech ve steelseriesden şaşma

Top Bottom