Warlock demiyor Warlord diyor.Tuşlarıda bir süre sonra bozuluyormuş baya sorun yaşayan var keşke konu açsaydınız daha iyileri vardı.
Warlock demiyor Warlord diyor.Tuşlarıda bir süre sonra bozuluyormuş baya sorun yaşayan var keşke konu açsaydınız daha iyileri vardı.
kulaklık aldım kanka ben
Rampage Comfort.indirimdeydi kaçırmamak için araştırmadan aldım malesef.289 TL verdim ne alabilirim başka
Canlı destek değil de Hepsiburada,N11 gibi sitelerden aldıysanız eğer satıcıya sormanız da fayda vardı.incehesaptan aldım canlı desteği yok sanırım
bu fiyatlar bandında en iyisi bu mudur?Rampage Comfort.
kulaklıkta seni rahatsız eden bi şey var mı?Mayıs 2020den beri kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama şans işi olabilir
ilk aldığımda cızırtı benide rahatsız etti ama dediğim gibi videosu vardı çözümü windows ayarlarından düzelttim sonra başka hiçbir sıkıntı yaşamadım ses performansı gayet iyi oyunlarda csde felan baya iyi ses kasılıyobu fiyatlar bandında en iyisi bu mudur?
Post automatically merged:
kulaklıkta seni rahatsız eden bi şey var mı?
cızırtı tamamen gitti miilk aldığımda cızırtı benide rahatsız etti ama dediğim gibi videosu vardı çözümü windows ayarlarından düzelttim sonra başka hiçbir sıkıntı yaşamadım ses performansı gayet iyi oyunlarda csde felan baya iyi ses kasılıyo
evetcızırtı tamamen gitti mi