Neler Yeni

GAMER ODASI EKLENEBİLECEK MALZEMELER VE KABLO SORUNU

okan6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
okan
Merhabalar,

Öncelik olarak sıfırdan gamer odası yaptım kendime duvar kağıdından masasına kadar bi kaç tablo aldım ledli letsiz ve halı ekstra olarak neler ekleyebilirim şık bi görsellik için birde kablo sorunu kabloları nasıl gizleyebilirm masaüstünde gözükmemesi için fikir ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim bütün detaylara açığım fikirlerinizi bekliyorum.

Thadox

80+ Bronze

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,933
İsim
Mehmet Aslan
Merhabalar,

Öncelik olarak sıfırdan gamer odası yaptım kendime duvar kağıdından masasına kadar bi kaç tablo aldım ledli letsiz ve halı ekstra olarak neler ekleyebilirim şık bi görsellik için birde kablo sorunu kabloları nasıl gizleyebilirm masaüstünde gözükmemesi için fikir ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim bütün detaylara açığım fikirlerinizi bekliyorum.
fotoğraf eklesen yardımımız dokunabilirdi :D

okan6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fotoğraf eklesen yardımımız dokunabilirdi :D
Şuan karışık oda o yüzden eklemedim yani biraz toparladıktan sonra eklemeyi düşünüyorum mantıklı olan fikirlere her zaman açığım :)

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Merhabalar,

Figür ekleyebilirsin örnek olarak buraya bir tane fotoğraf koyuyorum.

Ekler

• Screenshot_2025-01-02-16-12-18-872_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-01-02-16-12-18-872_com.miui.gallery.jpg
    1.9 MB · Hit: 38

okan6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Figür ekleyebilirsin örnek olarak buraya bir tane fotoğraf koyuyorum.
Kardeşim bu aldığım masa duvar siyah olacak duvar kağıdı ile birlikte görsel amaçlı mantıklı yorum düşüncesi olan varsa fikirlerini bekliyorum.

Top Bottom