Gameraider ignia hakkında

sendegitunutbeni

80+ Silver
Reaksiyon skoru
648
Cihaz genel özellik
i914900hx
5070 ti
(aldigim fiyat 83k 6 taksit)
şimdi ürüne baktiğimjz fiyat oraninda çok iyi bir piyasa payı var fakat yasadigim sorunlari sizlere söyle özetlemek istiyorum
ürün tam 30 günlük ona göre bakın
Donanımsal Kilitlenme ve Ses Arızası: Cihaz kullanım esnasında 2-3 kez 3 saniye süren
şiddetli bir "tırrr" sesiyle birlikte tamamen kilitlenmiştir. Bu durum RAM veya anakart
arızasına işaret etmektedir.
Yazılımsal/Sürücü Hataları: Cihaz düzenli aralıklarla "Fan İstisnası" hatası vermekte, fan
kontrolcüleri ve sürücüler stabil çalışmamaktadır.
Kasa ve Menteşe Kusurları: Cihazın ekran menteşe hizalaması orantısızdır (sol taraf sağa
göre daha geridedir). Menteşe bölgesinden zaman zaman mekanik sesler gelmektedir.
Ayrıca arka fan ızgaralarında deformasyon ve kasa bütünlüğünde düzensizlikler mevcuttur.
Performans Verileri: Yapılan SSD testleri ve HWInfo değerleri cihazın standart çalışma
formunun dışında ve kararsız olduğunu kanıtlamaktadır (İlgili raporlar ekteki USB
bellek/dosya içerisinde sunulmuştur).
+ ssd testini gec yaptim ssd sagligi 99 ve yazma miktari 2.5tb ama ben 500 gb dosya yazdim yani iade urunu yollamislar ekstra olarak
firmaya sundugum belge bu aktif olarak
yani ne dicegimi bilemiyorum beta plusta iadede sorun yasayan cok kisi var ama bu kadar net sorunlar ve buna ragmen iade edemezsem çok ugrastiricak zamanla gorucez daha once tecrubesi olan varsa paylasirsa sevinirim iyi günler
@XanthiN

@sendegitunutbeni epey bir şey saymışsın. Sanırım cihazı servise gönderdin. Cihazı sevdiysen ve aynı fiyata daha iyisini alamam diyorsan değişim iste, aksi taktirde para iadesi al. 30 günlük cihazın, benden kaynaklanmayan kusurlar sebebiyle içi açılması ve "servis görmüş" damgası yemesini istemezdim.

@sendegitunutbeni epey bir şey saymışsın. Sanırım cihazı servise gönderdin. Cihazı sevdiysen ve aynı fiyata daha iyisini alamam diyorsan değişim iste, aksi taktirde para iadesi al. 30 günlük cihazın, benden kaynaklanmayan kusurlar sebebiyle içi açılması ve "servis görmüş" damgası yemesini istemezdim.
Hocam değişim için yolladım zaten bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,278
Üyeler
189,820
Son üye
berat_xzz
Geri