Gamermarkt dava tehditi

plutoski

80+
Reaksiyon skoru
1
Gamermarkt sitesinde 550 liraya sattığım valorant hesabının 2 hafta sonra geri çekildiğini söyleyen bir mail almam üzerine gamermarktın whatsapp hattı üzerinden iletişime geçtim. Bana ya hesabı geri vermemi ya da 1217TL ücret ödememi söylediler. Hesabın çekildiğine dair herhangi bir kanıt veya 1217 tl ücretin detaylı faturasını istediğimde kvkk ve ticari sırı bahane edip sadece dava açıldığında görebileceğimi, farkın mağduriyetten kaynaklı olduğunu söylediler. Hesabın ilk sahibi ben olmadığım için hesabı çekmek gibi bir şansım olmamasına rağmen hesabın ücreti olan 550TL'yi ödemeye teklif ettiğimde bana 11 Hazirana kadar 1217 TL ödemem için gün verdiler aksi halde dava açacaklarmış. Hukukdan anlayan ya da bunlarla önceden uğraşmış insanlar yardımcı olabilir mi? Bu yaptıkları yasal mı?

kanka siz sayıyla mısınız ya hepiniz aynı zekada olamazsınız gerçekten

1749163980136.webp

1749164005422.webp

Allah aşkına, her ne kadar yeni üye olursanız olun lütfen konu daha önce açılmış mı bir bakın ya.

Yöneticilere sesleniyorum, @Mehmet Yılmaz hocam kusura bakma bunun için sizi etiketlemek istemezdim de, en azından yeni üyeler için, belirli bir mesaj sayısına ulaşana kadar konu açmaları mod onayına falan düşsün yahu.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Allah aşkına, her ne kadar yeni üye olursanız olun lütfen konu daha önce açılmış mı bir bakın ya.

Yöneticilere sesleniyorum, @Mehmet Yılmaz hocam kusura bakma bunun için sizi etiketlemek istemezdim de, en azından yeni üyeler için, belirli bir mesaj sayısına ulaşana kadar konu açmaları mod onayına falan düşsün yahu.
Paylaştığın konularin hicbiri herhangi bir sonuca varmıyor, yardımcı olacak bir tane info sağlamıyor dostum farkındasın değil mi? Mağdur olmuşum yardım aramam neden bu kadar batıyor? Boş yere vakit harcayacağına kaydır geç.

Paylaştığın konularin hicbiri herhangi bir sonuca varmıyor, yardımcı olacak bir tane info sağlamıyor dostum farkındasın değil mi? Mağdur olmuşum yardım aramam neden bu kadar batıyor? Boş yere vakit harcayacağına kaydır geç.

1749165323060.webp

1749165370711.webp

1749165397471.webp

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

haberi belki yoktur ve yardıma ihtiyacı olan biri bu forumda herkes kurallar dışına çıkmadan istediği konuyu açıp yardım istiyebilir
konu seni ilgilendirmiyor ise sadece bir tuşla geri çıkabilirsin konuyu gereksiz kirletme

Gamermarkt sitesinde 550 liraya sattığım valorant hesabının 2 hafta sonra geri çekildiğini söyleyen bir mail almam üzerine gamermarktın whatsapp hattı üzerinden iletişime geçtim. Bana ya hesabı geri vermemi ya da 1217TL ücret ödememi söylediler. Hesabın çekildiğine dair herhangi bir kanıt veya 1217 tl ücretin detaylı faturasını istediğimde kvkk ve ticari sırı bahane edip sadece dava açıldığında görebileceğimi, farkın mağduriyetten kaynaklı olduğunu söylediler. Hesabın ilk sahibi ben olmadığım için hesabı çekmek gibi bir şansım olmamasına rağmen hesabın ücreti olan 550TL'yi ödemeye teklif ettiğimde bana 11 Hazirana kadar 1217 TL ödemem için gün verdiler aksi halde dava açacaklarmış. Hukukdan anlayan ya da bunlarla önceden uğraşmış insanlar yardımcı olabilir mi? Bu yaptıkları yasal mı?
Reis Yeter Artık Her Hafta Bu Konular Almayın Şu Şirketten Bir Şey

Yaptıkları yasal olmasa neden dava açsınlarki ben alım-satim yapıyorum ve bekliyen 4 tane davam var 4 hesabının 2 sini sattığım için sattığım fiyattan iade alicagim. Sizden fazla para isteme nedenleri alıcı büyük ihtimalle benim gibi al-sat ci yada kullanıcı oyuna para yatırmış onu kanıt olarak gamermarkta atmıştır ve gamermarkta sizden fazla para ister. Bence uğraşmayın iade edin hocam ilk maili zaten sizde olmayan hesabı gamermarkt gibi sitede satmak hata olmuş sizin icin Geçmis olsun

Yav o kadar mağdur olan var siz hâlâ gidip ordan mi alışveriş yapıyorsunuz

forumda ve diger forumlarda maalesef gamermarkt tan herkes bu konu uzerine sikayetci ve sonuc olarak hic birsey cikmiyor kisaca korkmaniza gerek yok.

forumda ve diger forumlarda maalesef gamermarkt tan herkes bu konu uzerine sikayetci ve sonuc olarak hic birsey cikmiyor kisaca korkmaniza gerek yok.
Aynen öyle, benden de para istedi bi aralar bu şirket, tinerci olduğumu duyunca engellemişler beni anlamadım yani

Ben ödemedim muhtemelen ilamsız icra başlatacaklar. Henüz ortada bir şey yok.
1000 liralık hesaba 4500₺ istedikleri an kaybettiler. Hadi bu farkı istiyorsun bir dayanağı olsun.

Gamemarkt
Dava
Icra
Kelimelerini gordugum zaman sadece gülüyorum akli olan adam şu işlere kalkışmaz en azından bu şekilde

Geri