Neler Yeni

Gamermarkt Valorant Hesabı için Dava ve Anlaşmazlık

develop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
Merhaba,

Gamermarkt sitesinden bundan yaklaşık 1 ay önce çok değerli olan (40000₺) Valorant hesabı satışı gerçekleştirdim ancak ben satış yaptıktan sonra (bana ulaşmadan önce 15-20 gün satıcı hesapla oynadı) bu Valorant hesabı geri alınmış. (Gamermarkt söylüyor)

Bu konuyla alakalı benim ya para iadesi yapmamı yada hesabı iade etmemi söylüyorlar. Yani hem hesabımı aldılar hem de parayı geri istiyorlar.

Bu durumda bana herhangi bir dava, icra yada haciz vs. gelir mi? Valorant hesap satışı zaten yasakmış bunu da sonradan öğrendim. Yasal olarak sıkıntı çeker miyim?

Yardımcı olurdanız çok sevinirim, ona göre hareket edeceğim. Teşekkürler.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Musa Topçu
geri almadıysan bir şey olmaz mahkemeye çıksan bile kanıtlayamazlar

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Merhaba,

Gamermarkt sitesinden bundan yaklaşık 1 ay önce çok değerli olan (40000₺) Valorant hesabı satışı gerçekleştirdim ancak ben satış yaptıktan sonra (bana ulaşmadan önce 15-20 gün satıcı hesapla oynadı) bu Valorant hesabı geri alınmış. (Gamermarkt söylüyor)

Bu konuyla alakalı benim ya para iadesi yapmamı yada hesabı iade etmemi söylüyorlar. Yani hem hesabımı aldılar hem de parayı geri istiyorlar.

Bu durumda bana herhangi bir dava, icra yada haciz vs. gelir mi? Valorant hesap satışı zaten yasakmış bunu da sonradan öğrendim. Yasal olarak sıkıntı çeker miyim?

Hocam belki sıkıntı çıkabilir çünkü siz satış yaparken bu satış sözleşmesinide onaylıyorsunuz.Buradaki maddeleri okumanızı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternette dava açılan kişiler itiraz etmiş sonuç olarak hiçbir sıkıntı çıkmadan dava kapanmış bu satış sözleşmesini sadece tehdit içinde kullanıyor olabilirler belki

Son düzenleme:
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Bu siteyle alakanız mümkünse olmasın özellikle satıcıysanız

develop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geri almadıysan bir şey olmaz mahkemeye çıksan bile kanıtlayamazlar

Boş iş geri almadiysan mahkemeye versinler sen kârlı çıkarsın

Hocam belki sıkıntı çıkabilir çünkü siz satış yaparken bu satış sözleşmesinide onaylıyorsunuz.Buradaki maddeleri okumanızı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternette dava açılan kişiler itiraz etmiş sonuç olarak hiçbir sıkıntı çıkmadan dava kapanmış bu satış sözleşmesini sadece tehdit içinde kullanıyor olabilirler belki

Bu siteyle alakanız mümkünse olmasın özellikle satıcıysanız
Sonuç olarak iade yapmalı mıyım yoksa umursamamam mı gerekiyor? Siz olsanız ne yapardınız?

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Musa Topçu

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Sonuç olarak iade yapmalı mıyım yoksa umursamamam mı gerekiyor? Siz olsanız ne yapardınız?
Hocam bende satıcı olduğumdan sizi görünce internette bi inceleme yaptım genel olarak herkes dava edilmiş fakat güzel bir itiraz dilekçesi hazırlarsanız dava direk düşüyormuş yani dert etmeyin.Bence ödemeyin gitsin adamlar sizi dava etsin itirazda bulunun öyle kapanır gider gibi.Gördüğüm kadarıyla hiçbir davayı kazanamamış gamermarkt hepsi satıcının lehine sonuçlanmış sadece göz korkutmak için böyle yapıyorlar gibi

develop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
Sallama hiç bşi olmaz

hesabı verdin mi verdin boşver bir şey yapamazlar

Hocam bende satıcı olduğumdan sizi görünce internette bi inceleme yaptım genel olarak herkes dava edilmiş fakat güzel bir itiraz dilekçesi hazırlarsanız dava direk düşüyormuş yani dert etmeyin.Bence ödemeyin gitsin adamlar sizi dava etsin itirazda bulunun öyle kapanır gider gibi.Gördüğüm kadarıyla hiçbir davayı kazanamamış gamermarkt hepsi satıcının lehine sonuçlanmış sadece göz korkutmak için böyle yapıyorlar gibi
Sizin başınıza geldi mi böyle bir olay yada tanıdığınızın?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Sizin başınıza geldi mi böyle bir olay yada tanıdığınızın?
Valla hocam 8tane satış yaptım bu vakte kadar daha böyle bir şey yaşamadım ben etrafımdada yaşayan yok

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba,

Hesabın ilk mail adresini göster eğer o hesap o mail üzerine geçmediyse seni sorumlu tutmazlar.Bunu kanıtlasa riot games kanıtlar.Bir şey çıkıcağını sanmıyorum.Riot games oyunlarındaki hesap satışı yasak ayrıca boşa hak aramasın.

Top Bottom