Itopya da TC istiyor alişveriş yapiyorsun sonuçta vermen lazim güvenmiyorsan Sanal kart ile alişveriş yapBurasıı güvenilir mi? tc falan istiyor
Tamamen kimlik bilgisi olsa kendi fotoğraflarını basıp kredi alabiliyorlar.Güvenilir daha 1 hafta önce alişveriş yaptım tc verirkende belirtiyor zaten niye lazım olduğu yaş ve isim doğrulamak için açıkcası tc bilselerde zaten çok bişi yapamazlar mesela dolandırıcılar tefelondan aradıktan sonra senin tc nide söylüyorlar inandırıcı olsun diye fakat onlarda sadece tc ile banka hesabına giremiyorlar
Benim ailemden birini aramışlardı benim yanımda tc sini felan da vermişlerdi bişi olmadı ama dolandırıcıdan dolandırıcıya değişiyor heraldeTamamen kimlik bilgisi olsa kendi fotoğraflarını basıp kredi alabiliyorlar.
Taa 2003'te amcam adına bu yöntemle kredi çekilmiş 30 bin TL ve şu an o kredi 180 bin TL gibi borç kaldı üstüne. mahkemede uğraşıyor şimdi.
tamamdır, site güveniliraçık artırma dan skin bide windows 10 lisans keyi alacağım
1000 övgü almıştım(csgo) sıkıntı olmadıBurasıı güvenilir mi? tc falan istiyor
Aga 10 TL'ye nasi win key satliyo zaten caliyolar belli de yani benim civarimda burdan skin alan var ama ne kadar guvenilir orasi sana kalmişBurasıı güvenilir mi? tc falan istiyor