gamesatış güvenilir mi?

ebarzan

80+
Reaksiyon skoru
5
arkadaşlar gamesatış üzerinden forza horizon 4 almak istiyorum fakat güvenilir mi bilemiyorum daha önce deneyimleyen ya da bi fikri olan yardımcı olabilir mi?

Site linki?

arkadaşlar gamesatış üzerinden forza horizon 4 almak istiyorum fakat güvenilir mi bilemiyorum daha önce deneyimleyen ya da bi fikri olan yardımcı olabilir mi?
Kaç tl te alacaksınız? Eğer kod olarak almayacaksaniz tavsiye etmem çünku gesap olarak alırsanız o hesaplar 10 kişiye daha veriliyor ve 1 2 hafta içinde şifre değişiyor deneyimledim biliyorum. En mantiklısı 3-4 arkadaş birleşip birlikte indirime girince 1 hesaba almak sonrasında herkes kendi hesabi üzerinden kullaniyor

anladım ultimate
Kaç TL te alacaksınız? Eğer kod olarak almayacaksaniz tavsiye etmem çünku gesap olarak alırsanız o hesaplar 10 kişiye daha veriliyor ve 1 2 hafta içinde şifre değişiyor deneyimledim biliyorum. En mantiklısı 3-4 arkadaş birleşip birlikte indirime girince 1 hesaba almak sonrasında herkes kendi hesabi üzerinden kullaniyor
ultimate paket 25 tl diyor e pin se almam mantıklı o zaman anladığım kadarıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç duymadım fakat e pin olaraksa alınabilir. Durma play ve oynasana öneririm bu arada.
teşekkür ederim önerin için

anladım ultimate

ultimate paket 25 TL diyor e pin se almam mantıklı o zaman anladığım kadarıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim önerin için
Evet eger size kod şeklinde verecekse olur ama 25 verdiginde size hesap vericek ondan oynicaksinız onuda adam zaten 1 aylik gamepas almiştir 30 tl ye o hesabıda 10 kisiye satar sonra şifreyi değiştirir ve hiç bir sey yapamazsın

Evet eger size kod şeklinde verecekse olur ama 25 verdiginde size hesap vericek ondan oynicaksinız onuda adam zaten 1 aylik gamepas almiştir 30 TL ye o hesabıda 10 kisiye satar sonra şifreyi değiştirir ve hiç bir sey yapamazsın
anladım çok teşekkür ederim

Geri