Kaç tl te alacaksınız? Eğer kod olarak almayacaksaniz tavsiye etmem çünku gesap olarak alırsanız o hesaplar 10 kişiye daha veriliyor ve 1 2 hafta içinde şifre değişiyor deneyimledim biliyorum. En mantiklısı 3-4 arkadaş birleşip birlikte indirime girince 1 hesaba almak sonrasında herkes kendi hesabi üzerinden kullaniyorarkadaşlar gamesatış üzerinden forza horizon 4 almak istiyorum fakat güvenilir mi bilemiyorum daha önce deneyimleyen ya da bi fikri olan yardımcı olabilir mi?
Hiç duymadım fakat e pin olaraksa alınabilir. Durma play ve oynasana öneririm bu arada.
ultimate paket 25 tl diyor e pin se almam mantıklı o zaman anladığım kadarıylaKaç TL te alacaksınız? Eğer kod olarak almayacaksaniz tavsiye etmem çünku gesap olarak alırsanız o hesaplar 10 kişiye daha veriliyor ve 1 2 hafta içinde şifre değişiyor deneyimledim biliyorum. En mantiklısı 3-4 arkadaş birleşip birlikte indirime girince 1 hesaba almak sonrasında herkes kendi hesabi üzerinden kullaniyor
teşekkür ederim önerin içinHiç duymadım fakat e pin olaraksa alınabilir. Durma play ve oynasana öneririm bu arada.
Evet eger size kod şeklinde verecekse olur ama 25 verdiginde size hesap vericek ondan oynicaksinız onuda adam zaten 1 aylik gamepas almiştir 30 tl ye o hesabıda 10 kisiye satar sonra şifreyi değiştirir ve hiç bir sey yapamazsınanladım ultimate
ultimate paket 25 TL diyor e pin se almam mantıklı o zaman anladığım kadarıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim önerin için
anladım çok teşekkür ederimEvet eger size kod şeklinde verecekse olur ama 25 verdiginde size hesap vericek ondan oynicaksinız onuda adam zaten 1 aylik gamepas almiştir 30 TL ye o hesabıda 10 kisiye satar sonra şifreyi değiştirir ve hiç bir sey yapamazsın