Elden ring ve hogwarts gibi pahalı oyunları almaya bütçem yetmiyor. Dolanırken gamesatış'da 25 liraya 3 oyun satıldığını gördüm. Daha önce bu şekilde hesap alan oldu mu bana pek güvenilir gelmedi.
Çalıntı hesaplar oluyor bu tarz . O yüzden ucuz oluyorlarElden ring ve hogwarts gibi pahalı oyunları almaya bütçem yetmiyor. Dolanırken gamesatış'da 25 liraya 3 oyun satıldığını gördüm. Daha önce bu şekilde hesap alan oldu mu bana pek güvenilir gelmedi.
Simdi gördüm garanti veriyorlarmış yani 3 4 ay veya daha fazla oynayabilirsin.En fazla 1 kaç ay dayanıyor sonra hesaba giris yapamıyorsun, oyunun hikayesini bitiriyim dersen al 25 TL para değil bu zamanda, eğer istediğin oyun xbox gamepasste varsa ordan al ayda 30 TL ye
Valla ben birkeresinde satın aldım. Yurtdışında bir hesapla ilişkiliydi, o yüzden hemen iade ettim. Pek çok kez de çalıntı meselesini duydum ama sizin dediğinizi de duydum. İkiside olabilirçalıntı değil de, kendileri satın alıp offline olarak birden fazla kişiye satıyorlar ve o şekilde oynanabiliyor.