Neler Yeni

Gamesatış'dan Steam hesabı satın almak

YazılımKafa

80+ Silver

GodlyPain

80+ Bronze
çalıntı değil de, kendileri satın alıp offline olarak birden fazla kişiye satıyorlar ve o şekilde oynanabiliyor.

Zepett8

80+ Bronze
Yüksek ihtimalle +18 oyunlara sahip hesap verilir. Pek almanızı önermem paranıza yazık şahsen ben almıştım pişmanım.

oEnesQlf

80+ Silver
En fazla 1 kaç ay dayanıyor sonra hesaba giris yapamıyorsun, oyunun hikayesini bitiriyim dersen al 25 tl para değil bu zamanda, eğer istediğin oyun xbox gamepasste varsa ordan al ayda 30 tl ye

Woonka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Furkan Can Koçoğlu
Yani oyunları satıp alıp offline olarak bir çok kişiye satılıyor. Bütçesi olmayan için illegal yoldan iyi bir çözüm alıp oynunu oyna bütçen yoksa torrentden daha iyidir. Ben ilk spiderman oyunu ve god of war almıştım 2 oyunu 1 sene oldu hala hesap bende istediğim zaman girip oynuyabiliyorum.

oEnesQlf

80+ Silver
En fazla 1 kaç ay dayanıyor sonra hesaba giris yapamıyorsun, oyunun hikayesini bitiriyim dersen al 25 TL para değil bu zamanda, eğer istediğin oyun xbox gamepasste varsa ordan al ayda 30 TL ye
Simdi gördüm garanti veriyorlarmış yani 3 4 ay veya daha fazla oynayabilirsin.

YazılımKafa

80+ Silver
çalıntı değil de, kendileri satın alıp offline olarak birden fazla kişiye satıyorlar ve o şekilde oynanabiliyor.
Valla ben birkeresinde satın aldım. Yurtdışında bir hesapla ilişkiliydi, o yüzden hemen iade ettim. Pek çok kez de çalıntı meselesini duydum ama sizin dediğinizi de duydum. İkiside olabilir

Top Bottom