❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Araya bir de haftasonu girdi 72 saate kadar cevap verirler bence sorun olacağını düşünümüyorum. Ajazz hiç cevap vermiyor mesela 1-2 hafta.
chatgpt bu sene düzenleme geldi 27 euro altına vergi çıkmıyor diyor, bilgin var mı bu konu hakkında? gümrüğe giripte vergi çıkmama ihtimali var mı şuan? yoksa tek ihtimal şansa gümrüğe girmeden geçmesi mi? önceden 1tl bile yazsa faturada vergi çıkarıyorlardı.

chatgpt bu sene düzenleme geldi 27 euro altına vergi çıkmıyor diyor, bilgin var mı bu konu hakkında? gümrüğe giripte vergi çıkmama ihtimali var mı şuan? yoksa tek ihtimal şansa gümrüğe girmeden geçmesi mi? önceden 1tl bile yazsa faturada vergi çıkarıyorlardı.
27 euro altına vergi çıkıyor ve gümrükten geçiyor. 27 euro üstü direkt gümrrükte kalıyor. Bu firma aras ve MNG ile çalıştığından vergi çıkmıyor bunda ptt'ye vermiyor kargoyu

27 euro altına vergi çıkıyor ve gümrükten geçiyor. 27 euro üstü direkt gümrrükte kalıyor. Bu firma aras ve MNG ile çalıştığından vergi çıkmıyor bunda ptt'ye vermiyor kargoyu
chat tam tersini diyor valla insallah o yanlış biliyodur. özel kargoya verildiği zaman vergi çıkıyor diyor.
1752266351960.webp

Yanlış biliyor hocam. Benim bir sürü kargom geldi böyle
anladım hocam hayırlısı diyelim umarım sıkıntısız gelir. bir defa temu kullanmıştım onun haricinde ilk defa yüksek tutarlı yurt dışı alışverişi yapıyorum o yüzden biraz sıkıntıya girdim.

benim de bildiğim artık her ürüne vergi var, 30€ üzerine ise ticaret muamelesi yapıyor ve gümrükten geçirmek için gereken prosedürler zorlaşıyor.

abi gamesir sitesinde iyzico sanal kartı geçmiyor mu karti reddediyor

Dear Customer,

Thank you for contacting GameSir Support!

Thanks for your message. We’ve noted your request to have the order shipped via 4PX, and we understand this method works best for your region in terms of customs and delivery.

We’ll pass your request along to our logistics team right away and will do our best to arrange the shipment through 4PX. The details have also been shared with our technical team for review. As they’re currently unavailable, we appreciate your patience and understanding. You can expect an update within 24 hours.

Please feel free to contact us again if you need any assistance!

Best Regards,

GameSir Service Team

Dear Customer,

Thank you for contacting GameSir Support!

Thanks for your message. We’ve noted your request to have the order shipped via 4PX, and we understand this method works best for your region in terms of customs and delivery.

We’ll pass your request along to our logistics team right away and will do our best to arrange the shipment through 4PX. The details have also been shared with our technical team for review. As they’re currently unavailable, we appreciate your patience and understanding. You can expect an update within 24 hours.

Please feel free to contact us again if you need any assistance!

Best Regards,

GameSir Service Team
ne zaman geldi hocam cevap? siz ne yazmıştınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,874
Üyeler
184,242
Son üye
mamiboo
Geri