- Konu Sahibi Konu Sahibi
Stick drift olmasını önlüyorhall effect ne oluyor knk
Stick drift olmasını önlüyorhall effect ne oluyor knk
Hall effect yanii sıfır drift ile gelecek. Klavye de ki hall effect mantığı ile aynı. Manyetik alan içerisinde bulunan ve üzerinden akım geçen bir iletken boyunca gerilim (Hall gerilimi) oluşması olayına Hall etkisi denilmektedir.hall effect ne oluyor knk
Tahminen geri dönüp tekrar gönderilir gibime geliyor o ürünler. Umarım sorunsuz elinize ulaşır er ya da geç hocamYok hocam vergi çıkmadı ama her kafadan bi ses çıkıyor ve 2 haftadır sıfır ilerleme ile devam ediyor 3 ay kalacak diyen var 1 hafta kalacak diyen var imile aradan çekilmiş falan çok muhabbet döndü o yüzden gelip gelmeyeceği belli değil o ürünlerin.
Yani bütçe ile ilgili sıkıntım yok ama hani gamepad ile de çok işim yok açıkçası %99 fps oynayan birisiyim, eğer bu kol fazlasıyla yeterli diyorsanız benim için yeterli aslında.Bütçeniz nedir? Eğer çok çıkamam derseniz kesinlikle bunu öneririm. Çakma ds4 fiyatına kaliteli hall effect bir kol alıyorsunuz
Yaklaşık 5 katı falan daha iyi emin ol ve çok kabul gören bir kol çok çabuk satılıyor.Bende sipariş verdim , elimde F710 var ama çok sorunlu , takılıyor sürekli. Bu daha iyidir sanırım.
Bana sorarsanız tatmin edecektir ara sıra forza atarken.Yani bütçe ile ilgili sıkıntım yok ama hani gamepad ile de çok işim yok açıkçası %99 fps oynayan birisiyim, eğer bu kol fazlasıyla yeterli diyorsanız benim için yeterli aslında.
Her türlü daha iyi, yanında sert plastikten koruma çantası dahi geliyor bu fiyataBende sipariş verdim , elimde F710 var ama çok sorunlu , takılıyor sürekli. Bu daha iyidir sanırım.
Kanka yanii al dursun oynamazsan satarsın en az 2 katı kar bırakır sana 1100e koysan satılması sarı sitede 3-4 gün öyle söliyim.Yani bütçe ile ilgili sıkıntım yok ama hani gamepad ile de çok işim yok açıkçası %99 fps oynayan birisiyim, eğer bu kol fazlasıyla yeterli diyorsanız benim için yeterli aslında.
Umarım , bende öyle yaptım mail gönderdim. Vallahi tadından yenmez.Şiparişi verdik bakalım 2 ay önce bütçe nedeni ile f310 almıştım bide arkadaşın dediği gibi 4px ile gönderim olur ekstra ücret çıkmazsa tadından yenmez.
4px ptt'ye de verebiliyor lakin verse dahi 800-900 lira bile muazzam bu kol için. F310 parasıKesin mi bu ekstra ücret çıkmama işi şimdi ya