❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Gümrükten çıkan ekran görüntüsünü atsın
gümrüğe giren yok ki daha. bugün haftasonu zaten pazartesi gümrüğe girer en erken çarşamba çıkar bence. öyle tahmin ediyorum.

Benimkini surat kargo devralmis pazartesi gelir
böyle bir ihtimal yok wwe ile gelip sürat kargoya gidemez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yahu birak ugrasma bununla daha önce baska bir konuda birisiyle birlikte gene ayni seyleri zirvalayip durdu vergi cikmayacak etmeyecek ben bilirim ederim sen ne bilirsin havasindaydi kanunlari kendi yaziyodu aksini soyleyince benimle laf dalasi etmeye basladiydi ne oldu simdi patladi umarim ders olmustur dicem ama onda pek o kapasite yok
kim patladi la daha 1 kurus vergi odemedim

4px ile kargoya verilmiş hadi bakalım
4px son mil kodun ne sürata giricek bu kadar yalan atmayın

böyle bir ihtimal yok wwe ile gelip sürat kargoya gidemez

kim patladi la daha 1 kurus vergi odemedim

4px son mil kodun ne sürata giricek bu kadar yalan atmayın
yaa hee hee :ROFLMAO:

neyse görüpte yazmamis :d yalan söyleyip milleti kiskirtin anca
Evet herkese yalan borcum var onu oduyorum yalan soyledikce para kazaniyorum ptt bana vergiden komisyon veriyor
Sana cevap vermeye bile gerek gormedigimi bile anlayamayacak durumdasin
Bana yalanci diyende vergi cikmayacak diye millete galyana getirip yaniltan kisi 😂
Bunun icin ban bile almistin yanlış hatırlamıyorsam

Evet herkese yalan borcum var onu oduyorum yalan soyledikce para kazaniyorum ptt bana vergiden komisyon veriyor
Bana yalanci diyende vergi cikmayacak diye millete galyana getirip yaniltan kisi 😂
reis tartışacak bişey yok ortada ama ben sordum bana da cevap vermedin, art niyetle sormamıştım :D

sadece yanlis bilgilendirem yapip kendini rezil duruma dusuren birisin li****cn ile baslayan son mil kodu hepinizin ptt bu arkadasla irtibat etmeyin her konuda aynj baltalamadasin gülüncsun tartismaya degmezsin

Aga atsana şuraya kodunu bakalım kim nereye göndermiş bilelim?

sadece yanlis bilgilendirem yapip kendini rezil duruma dusuren birisin li****cn ile baslayan son mil kodu hepinizin ptt bu arkadasla irtibat etmeyin her konuda aynj baltalamadasin gülüncsun tartismaya degmezsin
Yahu git isine daha ne dedigini yazmayi bile beceremiyorsun 😂
Ben senin gibi milleti yanlis yonlendirip vergi cikmayacak diye diretip insanlarin basina vergiyi bela etmiyorum sadece kendi sahsi durumumu bildiriyorum ve bu kimseyi ilgilendirmez benimki surate verildi sizinkide verilecek diye iddiam da yok o tarz sacma ve yanlis yonlendirmeler senin ilgi alanin

Ben senin gibi milleti yanlis yonlendirip vergi cikmayacak diye diretip insanlarin basina vergiyi bela etmiyorum sadece kendi sahsi durumumu bildiriyorum ve bu kimseyi ilgilendirmez benimki surate verildi sizinkide verilecek diye iddiam da yok o tarz sacma ve yanlis yonlendirmeler senin ilgi alanin
gercekci olmayan bilgiler paylasiyosun hala la
kimin dediklerimi uyguladiktan sonra kimin basina vergi bela etmisim gostersene

Aga atsana şuraya kodunu bakalım kim nereye göndermiş bilelim?
atamazki gerçekciligi yok

Kral gönder takip kodunu veya kendin ss at bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,471
Üyeler
185,270
Son üye
Muhammet Emir Yüksel
Geri