olmaz sadece nakitkartla olmuyor mu
olmaz sadece nakitkartla olmuyor mu
bende daha belli değil de çok iyi bu fiyat ben fatura sorduğumda bana direkt aldığım ekranın ssini attılar .d2 gamepad 15 dolar fatura kesmişler
300tl vergi çıkmış , bu sefer insancıl davranmışlar sağolsunlar
Alıntıyı görüntüle
benim kargolanmamıştı ne durumda diye sormuştum , istemediğim halde fatura atmışlar ben de orda 15 dolar fatura kestiklerini farkettimbende daha belli değil de çok iyi bu fiyat ben fatura sorduğumda bana direkt aldığım ekranın ssini attılar .d
İlginç gümrüğe bugün mü girdi bu arada?benim kargolanmamıştı ne durumda diye sormuştum , istemediğim halde fatura atmışlar ben de orda 15 dolar fatura kestiklerini farkettim
Büyük ihtimalle T7'yi bi sen bi ben aldığımız için daha inceliyorlar bence.Daha belli değil, benim T7'ye direkt 24 dolar fatura girdiklerinden ama 600'e yakın vergi çıkar gibime geliyor. Daha gümrük işlemi tamamlanmadı
ulan be 230 tl cikti saka gibi2 gamepad 15 dolar fatura kesmişler
300tl vergi çıkmış , bu sefer insancıl davranmışlar sağolsunlar
Alıntıyı görüntüle
Olabilir. Nova lite çok olunca birine yazdıklarını hepsine yazmışlardır yüksek ihtimalBüyük ihtimalle T7'yi bi sen bi ben aldığımız için daha inceliyorlar bence.
1 tane miydi 2 tane miulan be 230 tl cikti saka gibi
Aynen öyle olmuş keşke bizim T7'lere de 200 çakıp geçselerdi iyidi yaOlabilir. Nova lite çok olunca birine yazdıklarını hepsine yazmışlardır yüksek ihtimal
1 .d1 tane miydi 2 tane mi