❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Benimki henüz belli olmamış herhalde gözükmüyor herhangi bir şey. Ben cimerden ticaret bakanlığına yazı yazmıştım dekont felan atmıştım fazla çıkmasın diye. İnsallah görmemislerdir görüp işleme alırlarsa daha fazla vergi çıkacak:D

Aynen öyle olmuş keşke bizim T7'lere de 200 çakıp geçselerdi iyidi ya
Keşke ya. Konuşup biraz daha düşük göstertebilirmişiz aslında ama tam vergi kesilse dahi tr fiyatından 1k ucuza geliyor. Benim için kârdır.

Sitede PD2025 kodu ile ürünlerde %20 indirim oluyor. Mail yoluyla 4px aracılı gönderilmesini isterseniz de yüksek ihtimalle vergi çıkmıyor. 30 euro altı siparişler de gümrüğe takılmıyor. Üstünde new yazan ürünler hariç tüm ürünlerde kullanılabiliyor bu kod lakin gamesir T7 ve nova lite ekstra indirimde olduklarından bu indirim koduyla en kârlı ürünler şu anda. Benim siparişim belirtmememe rağmen 4px ile gönderiliyor. Matematiğim yanlış değilse yaklaşık 43 dolara kadar olan ürünler 30 euro altına geliyor.
yuksek ihtimalle vergi cikmiyor aynennn konun %90 ina vergi cikti hatta hepsine ulan bak parasinda degilimde biraz bilincli konu açin ben evde yokum mesela şuan vergiyi odicek adamda yok urun geri gitcek imha olcak -600 tesekkurler

yuksek ihtimalle vergi cikmiyor aynennn konun %90 ina vergi cikti hatta hepsine ulan bak parasinda degilimde biraz bilincli konu açin ben evde yokum mesela şuan vergiyi odicek adamda yok urun geri gitcek imha olcak -600 tesekkurler
Konuda kesin yazmıyor bi kere en başından dendi vergi çıkma ihtimali var diye.
Senin evde olmaman niye adamin sorumluluğunda olsun saçma sapan konuşmayın ya. Ayrıca pttyle konuş şubede bekletsinler gidince alırsın en kötü.

Konuda kesin yazmıyor bi kere en başından dendi vergi çıkma ihtimali var diye.
Senin evde olmaman niye adamin sorumluluğunda olsun saçma sapan konuşmayın ya. Ayrıca pttyle konuş şubede bekletsinler gidince alırsın en kötü.
sacma sapanlik durum yok ihtimal belirtebilir bunda aorun yok ama yuksek az diyemez emin olmadan bunu anlamasi lazim

Vergisi belli olan arkadaşlar bugün mü girdi kargolar gümrüğe? Mesai saati bitti herhalde bizimki bugün belli olmayacak.

1.5k filanami geldi 2 kol hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ztn 1 ay once 2 tanesini 1800 kusure almistim sacma oldu
1300 e gelmiş oluyor 500 500 2 kol 300 vergi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vergisi belli olan arkadaşlar bugün mü girdi kargolar gümrüğe? Mesai saati bitti herhalde bizimki bugün belli olmayacak.
Evet herkesin bugün girdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,120
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri