Neler Yeni

Gamesir T4 Pro vs Logitech F310

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Hocam sizin isminiz Berkehan Çepni mi?
Yok hocam. Çepni bir Türk boyu. Özellikle Rize ve Balıkesir tarafında bu soyada sahip çok insan var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamesir G3S modelini aldım markaya ön yargılıydım. Aliexpress üzerinden yaklaşık 120 TL ödedim ve gerçekten ön yargımı kırdı ürün. DS 4'ten bile daha tatlı geliyor bana. T4 Pro modelini de duymuştum oda gayet ergonomik duruyor. Markaya güvenceniz yoksa diye yazıyorum.
Bende arkadaşların tavsiyesi ile @sulomete 'nin attığı konudaki kampanyayla 152 TL'ye sipariş ettim. Bakalım inşallah bende memnum kalırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed KARA
Yok hocam. Çepni bir Türk boyu. Özellikle Rize ve Balıkesir tarafında bu soyada sahip çok insan var.

Bende arkadaşların tavsiyesi ile @sulomete 'nin attığı konudaki kampanyayla 152 TL'ye sipariş ettim. Bakalım inşallah bende memnum kalırım.
Merhaba. Ürünü hala kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız bir sıkıntısı vs. birşeyi varmı?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,273
İsim
Diyarhan
Merhaba. Ürünü hala kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız bir sıkıntısı vs. birşeyi varmı?
Konu açmanızı öneririm daha iyi olucaktır. Ayrı olarak kendim kullanıyorum eksik olarak bumper tuşları biraz ucuz geldi clickerlar ise %5 ölü bölgeli oluyor onun dışında on numara ürün.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131

Siz nerde yaşıyorsunuz

Top Bottom