Gamesir T4 Pro vs Logitech F310

Hocam sizin isminiz Berkehan Çepni mi?
Yok hocam. Çepni bir Türk boyu. Özellikle Rize ve Balıkesir tarafında bu soyada sahip çok insan var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamesir G3S modelini aldım markaya ön yargılıydım. Aliexpress üzerinden yaklaşık 120 TL ödedim ve gerçekten ön yargımı kırdı ürün. DS 4'ten bile daha tatlı geliyor bana. T4 Pro modelini de duymuştum oda gayet ergonomik duruyor. Markaya güvenceniz yoksa diye yazıyorum.
Bende arkadaşların tavsiyesi ile @sulomete 'nin attığı konudaki kampanyayla 152 TL'ye sipariş ettim. Bakalım inşallah bende memnum kalırım.

Yok hocam. Çepni bir Türk boyu. Özellikle Rize ve Balıkesir tarafında bu soyada sahip çok insan var.

Bende arkadaşların tavsiyesi ile @sulomete 'nin attığı konudaki kampanyayla 152 TL'ye sipariş ettim. Bakalım inşallah bende memnum kalırım.
Merhaba. Ürünü hala kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız bir sıkıntısı vs. birşeyi varmı?

Merhaba. Ürünü hala kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız bir sıkıntısı vs. birşeyi varmı?
Konu açmanızı öneririm daha iyi olucaktır. Ayrı olarak kendim kullanıyorum eksik olarak bumper tuşları biraz ucuz geldi clickerlar ise %5 ölü bölgeli oluyor onun dışında on numara ürün.

Siz nerde yaşıyorsunuz

Geri