Neler Yeni

Gamesir T4 Pro vs Logitech F310

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Bütçe
250
Merhaba abilerim ve kardeşlerim. Amazon'dan F310 sipariş ettim ve gelince kullanmaya başladım. Elim biraz küçük ve analog elimi ağrıtıyor. DPAD bana göre çok kötü ve iade etmek istiyorum. 200-250 lira bütçede Aliexpress'te forumdan bir arkadaşın önerisiyle Gamesir T4 PRO ilgimi çekti. Kullanan arkadaşlar var mı? Ölü bölgesi çok kötü diyenler var. Kopma sorunu yaşar mıyım? Sizce 230 TL gibi fiyata alınır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Gamesir T4 Pro'yu ben kullanıyorum. Mis gibi Gamepad.

Kullandıklarım:

Dualshock 3, Dualshock 4, Gamesir T4 Pro, Gamesir T1s, Gamesir G4s, Xbox One Controller. AliExpress'ten aldım hepsini.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamesir T4 Pro'yu ben kullanıyorum. Mis gibi Gamepad.

Kullandıklarım:

Dualshock 3, Dualshock 4, Gamesir T4 Pro, Gamesir T1s, Gamesir G4s, Xbox One Controller. AliExpress'ten aldım hepsini.
Ürün elinize kaç günde ulaştı? Birde Aliexpress'te kupon olayı varmış, bilginiz var mı?

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
T4 Pro kesinlikle
Ürünü kullandıysanız bir sorum olacaktı. Benim elim çok küçük. 22 yaşındayım ama 12 yaşındaki çocuk gibi elim ve parmaklarım. Gamepad internetteki görünüşünde büyük gözüküyor. Problem olur mu?

Satashke

80+ Bronze
Ürünü kullandıysanız bir sorum olacaktı. Benim elim çok küçük. 22 yaşındayım ama 12 yaşındaki çocuk gibi elim ve parmaklarım. Gamepad internetteki görünüşünde büyük gözüküyor. Problem olur mu?
Ürün şu an kardeşimde fakat Benim de ellerim küçük. Aksine daha rahat oldu bana. Sorun olmayacaktır. Cihaz büyük değil

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
@MisakiTaro @sulomete arkadaşlar fikirleriniz doğrultusunda ürünü sipariş etmeyi düşünüyorum. Ürün sizce hemen bozulacak kalitede mi? Sağlam mı, çabuk bozulur mu sizce?

Satashke

80+ Bronze
@MisakiTaro @sulomete arkadaşlar fikirleriniz doğrultusunda ürünü sipariş etmeyi düşünüyorum. Ürün sizce hemen bozulacak kalitede mi? Sağlam mı, çabuk bozulur mu sizce?
Bi bakın bu kampanyaya. Devam ediyorsa daha ucuza alabilirsiniz

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Bi bakın bu kampanyaya. Devam ediyorsa daha ucuza alabilirsiniz
Sağlamdır hocam. Malzemesi gayet kaliteli.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Teşekkürler.

Lillia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Arda
Gamesir G3S modelini aldım markaya ön yargılıydım. Aliexpress üzerinden yaklaşık 120 TL ödedim ve gerçekten ön yargımı kırdı ürün. DS 4'ten bile daha tatlı geliyor bana. T4 Pro modelini de duymuştum oda gayet ergonomik duruyor. Markaya güvenceniz yoksa diye yazıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,487
Üyeler
162,828
Son üye
MeyDey
Top Bottom