3060 ventusEkran kartı nedir bilen var mı ?
kullanıp satmak aslında amacımkullanacaksan kesin al
Knka al sat ölmüşü değilim Allah'a şükür kaldı ki benim arkamdan çok söylentiler oldu biliyorum hiçbiri beni ilgilendirmiyor saygımdan yaptığım yardımlardan ve çizgimden vazgeçemedim vazgeçmemBen yazdım şakasına brom ban falan yazmaıdm inşallah bize de kalır yazmıştım ama i3 görünce vazgeçtim
mutlaka satarsın hocam valla aynı fiyata bile satsat faizsiz kredi çekmiş olacaksınkullanıp satmak aslında amacım![]()
Yok be brom ben zaten dalgasına yazdım burada satarım falan yazdın ya aklıma geldi yazdım yoksa herkes ne yaparsa yapsın sonuçta bu işten para kazanan insanlar da varKnka al sat ölmüşü değilim Allah'a şükür kaldı ki benim arkamdan çok söylentiler oldu biliyorum hiçbiri beni ilgilendirmiyor saygımdan yaptığım yardımlardan ve çizgimden vazgeçemedim vazgeçmem![]()
hani 12,5 tuLink geldi... Çökün
INTEL I3 12100F-MSI RTX 3060 VENTUS-PRO H610M B-MSI 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F-MSI RTX 3060 VENTUS-PRO H610M B-MSI 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com