Neler Yeni

Çözüldü✓ Gami̇ng.gen.tr 7 Gündür Kargoya Veri̇lmi̇yor !

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
size kargo cikisi saglarizdami demediler aboo isin zor knk adamlar aramzsan heralde isini yapmiyorlar
yok dediler de 2 kere hala vermediler .d seni arayan numara 5599 beni de arayıp söyledi çok yoğunuz diye falan filan

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
aynı şekil 7.günüm hala bekliyorum yarın tam tarih veririz dendi bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu telefon konuşmasından sonra ne dediler ?
aksama 6 ya kadar kargo cikisi saglanir dediler persembe gunu montaji bitmis bile gondermemisler (bekletmekten zevk aliyorlar heralde **** )

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Ben konsolu sattım sabah dk4 sipariş verdim kendimi boşluğa düşmüş gibi hissediyorum az önce baktım kargoya verilmemiş diyorum adamlar 1 haftadır bekliyormuş aw napcam ben şimdi
O SIRADA 1.5 AYDIR BEKLEYEN ARKADAŞIM : AHAHAHAHAH NEDİYOR BUNLAR LAN hesabı kral arkadaş 1.5 aydır bekliyah

aksama 6 ya kadar kargo cikisi saglanir dediler persembe gunu montaji bitmis bile gondermemisler (bekletmekten zevk aliyorlar heralde **** )
napacaz ya valla daraldım 2 hafta daha bekleyemem ailem öldürür beni .d

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
yok dediler de 2 kere hala vermediler .d seni arayan numara 5599 beni de arayıp söyledi çok yoğunuz diye falan filan
seni aradilarmi 🤣 ben beyefendileri kendim ariyorum benim hatam ya gec gondermek 1saat telefonda bekledim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
10 iş günü içinde kargoya verilir muhtemelen cumartesi pazar hariç

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz
GamingenTR Bekletir oyalar her gün arasan da yarın cuma pazartesi yalanlar zinciri ama kargo gelmez. Bahaneler sıralanır. En komiği yurtiçi kargo almaya gelmedi demişlerdi bana hala gülüyorum :) Kargo takip no verilene kadar yalan dolan bahaneler topluluğu.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
GamingenTR Bekletir oyalar her gün arasan da yarın cuma pazartesi yalanlar zinciri ama kargo gelmez. Bahaneler sıralanır. En komiği yurtiçi kargo almaya gelmedi demişlerdi bana hala gülüyorum :) Kargo takip no verilene kadar yalan dolan bahaneler topluluğu.
nabacazz :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ben şikayet vara şikayet attım ordan görüp aramış

arkadaşım 23 gündür bekliyor :(
Arayıp sorgula her gün sıkıştır Gaming gen şuan fiyat performans sistemler yapıyor bana mı denk geliyor bilmiyorum ama birkaç gün içinde kargoya veriliyor benim aldığım şeyler

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Beyler böyle almaz 3-5 kişi yardıma gidelim bunları ben yarından itibaren aramaya başlarım kusura bakmasınlar ama heryerden darlarım

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Beyler böyle almaz 3-5 kişi yardıma gidelim bunları ben yarından itibaren aramaya başlarım kusura bakmasınlar ama heryerden darlarım
ahahahahahah hocam 4 gündür telefon-gmail-canlı destek yazmadığım yer kalmadı beynimde kalan son mikronlar bunları anlatıyor bana :

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz
Kardeşim her gün erkenden kalkıyorsun. Yoksa cok sıra beklersin. Günlük rutin yalanını dinle ama ara kendini hatırlat. Beklemeye devam kesinlikle güvenme kargo bilgisi gelene kadar. Umarım sorunsuz gelir yoksa servis süreçleri neyse moralim bozuluyor aklıma geldikçe :) Ve en önemlisi Bol bol sabır çek sıkma canını

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Mustafa Yeşilyurt
ahahahahahah hocam 4 gündür telefon-gmail-canlı destek yazmadığım yer kalmadı beynimde kalan son mikronlar bunları anlatıyor bana :
Yandık o zaman işimiz uzun sandıkları terk etmeyin jdgsjg

Top Bottom