𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Yakayım sanaizmirde bekliyem ağam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende Basarım valla gelsin gari yawww valla temsilcilerle adaş çıkıcaz okadar yani
Yakayım sanaizmirde bekliyem ağam
Bende Basarım valla gelsin gari yawww valla temsilcilerle adaş çıkıcaz okadar yani
bende bide fatura daha düzenlenmemiştir diyor sizdede öyle mi ?Hocam hiç affetmem kalabalık ümraniye şubesine giderim yapar mı yaparım vallaha
Hocam müşteri temsilcisi ile aranızda "Adnan bey yine siz mi arıyorsunuz." Gibi bir konuşma geçti mi hiçizmirde bekliyem ağam
Bende memnunum sanırım sizin tarafta kira fiyatları pahalı diye burda depo tutuyorlarBenimde kargoya verildiği zaman aynı gün veya yarın ki gün geliyor memnunum yani
AŞKÇJMAŞİSLKDJASŞLKDJASŞLKJ ŞAKLSDJ öyle bişey olsa ciddiye alamam bile gümlerim okulun ortasınavallaHocam müşteri temsilcisi ile aranızda "Adnan bey yine siz mi arıyorsunuz." Gibi bir konuşma geçti mi hiç
Esenler de oturuyorum knka aşağı yukarı 7bin den filan başlıyorBende memnunum sanırım sizin tarafta kira fiyatları pahalı diye burda depo tutuyorlar
Hocam bu kadar aramadan sonra ben şahsen önce sen kapat, ay yok sen kapat, tamam şapşik ben kapatıyorum der direk kapatırım misal. Çok eğlenceli olurAŞKÇJMAŞİSLKDJASŞLKDJASŞLKJ ŞAKLSDJ öyle bişey olsa ciddiye alamam bile gümlerim okulun ortasınavalla
Memnun musun sistemden hangisini almıştın kargo sağlam getirdi değil miBen de 22 Kasımda sipariş vermiştim şimdi teslim aldım
JASKLŞDJASŞLDKJASŞLDKJASŞDLKj off delircemHocam bu kadar aramadan sonra ben şahsen önce sen kapat, ay yok sen kapat, tamam şapşik ben kapatıyorum der direk kapatırım misal. Çok eğlenceli olur
Hocam yarın dükkana gidip sisteme özel priz yapıcam. 3x2.5 2 metre ovivo 5 li fiş mükemmel olucak. Belki siyah bile yapabilirim kafama göre. Uzun uzun özen göstere göstere yapıcam priziJASKLŞDJASŞLDKJASŞLDKJASŞDLKj off delircem
Hangi ilde oturuyorsunuz?Valla İşimiz zor bende 29nda aldım inşallah 8-9una kadar teslim edilir amennnn dah bide Paketlendi yazısı var bunun
valla arkadaşım 23 gündür bekliyor
Çok şanslısınız. İzmir'de tek birinin bayii bile yokBölge yakın olunca anında kargo yapıyorlar knks İtopya King sistemini aldım 1 hafta sürmedi bana gelmesi Kartal'da depo'su bende Sancaktepe'deyim baya yakın depo bana keza sinerji gaminggen vs hepsi bana yakın incehesap vs sipariş verdiğim ürün benim anında geliyor
holmes i5 12400f olan sistemi aldım hocam fakat henüz test yapma fırsatım olmadı Kasa evde ben izmirde ünideyimSağlam site çok fazla kişi alım yapmış ve hepsi teslim almış
Memnun musun sistemden hangisini almıştın kargo sağlam getirdi değil mi
İnşallah sağlam gelmiştir ben kargo hasarlı getirecek diye korkuyorum yoksa sistemden çekinmiyorumholmes i5 12400f olan sistemi aldım hocam fakat henüz test yapma fırsatım olmadı Kasa evde ben izmirde ünideyim