𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
İstanbul SancaktepeHangi ilde oturuyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok şanslısınız. İzmir'de tek birinin bayii bile yok
İstanbul SancaktepeHangi ilde oturuyorsunuz?
Çok şanslısınız. İzmir'de tek birinin bayii bile yok
Kargo anlamındaHocam gelişme derken ne gibi?
kanka ben 27 sinde sipariş verdim yarın geliyo dün kargoya verildiArkadaşlar 7.gün ve artık beklemekten bıktım. Mantis Sistem Aldım Ve hala bekliyorum 29unda verdim ve hala hazırlanıyor Kısmında Bekletiyorlar Arıyorum yarın Diyorlar.Email Atıyorum Ordada Cevap Yok Şikayetvara yazdım ordanda cevap yok. Tahmini Kaç günde kargoluyorlar biliyormusunuz hiç bi eşya alan varsa söyleyebilir mi ? ve acelem var şehir dışına çıkacağım ve adamları bekliyorum.
8 günde yanikanka ben 27 sinde sipariş verdim yarın geliyo dün kargoya verildi
evet aga konuyla alakasız ama bir sorum olucak pc gelcek monitörüm yok yaklaşık 8 gün sonra maaş alıcam ve kurulum yapmam gerekli nasıl yapıcam kargoyu açarken de pcyi açarken de videoya da almam gerekiyor kesinti olmadan (bir sıkıntı çıkarsa diye)8 günde yani
Ekran kartı ayrı geliyor takılı olmadan , birde tüm parçaların boş kutusu ayrı olarak gönderiliyorŞimdi dk4 vs pc aldık ya sistemdeki parçaların kutuları geliyormu
Ben açarken video vs almadım kutuda hasar yoksa bence pcde de hasar olmaz diye düşünüyorum, kutuda hasar görürseniz kargoya tutanak tutturun kutuyu almayın.evet aga konuyla alakasız ama bir sorum olucak pc gelcek monitörüm yok yaklaşık 8 gün sonra maaş alıcam ve kurulum yapmam gerekli nasıl yapıcam kargoyu açarken de pcyi açarken de videoya da almam gerekiyor kesinti olmadan (bir sıkıntı çıkarsa diye)
hocam amd ekran kartı aldığım için pek güvenemiyorum bir hatayla karşılaşırım ne olur ne olmaz diye video çekmeyi planlıyorum ayrıca kargoyu alsam 1 hafta sonra kutuyu açsam bir sıkıntı çıkar mıEkran kartı ayrı geliyor takılı olmadan , birde tüm parçaların boş kutusu ayrı olarak gönderiliyor
Ben açarken video vs almadım kutuda hasar yoksa bence pcde de hasar olmaz diye düşünüyorum, kutuda hasar görürseniz kargoya tutanak tutturun kutuyu almayın.
İlla garanti olsun derseniz açılıştan itibaren video çekin .
Hocam ben sistemi dün akşam sipariş verdim, şuan hazırlanıyor gözüküyor.Kargo anlamında
Dostum Ekim'de sağolsun @Abdullah Hacıgül Reisimiz itopya da sistem çıkmıştı onu tanıttı 13 bine imzamdaki sistemi aldim cumartesi 7 gibi sipariş verdim pazartesi öğlen kargolandi İstanbul dan Aksaray a salı günü öğlen elimde idi hiç bir sorun da yoktu tekrar dan teşekkürler abim8 günde yani
Allah yardım etsin ne diyem dkdjdskshHocam ben sistemi dün akşam sipariş verdim, şuan hazırlanıyor gözüküyor.
Acaba benimki ne zaman gelirDostum Ekim'de sağolsun @Abdullah Hacıgül Reisimiz itopya da sistem çıkmıştı onu tanıttı 13 bine imzamdaki sistemi aldim cumartesi 7 gibi sipariş verdim pazartesi öğlen kargolandi İstanbul dan Aksaray a salı günü öğlen elimde idi hiç bir sorun da yoktu tekrar dan teşekkürler abim