Ah be hocam deseydiniz ya banada bende aynını yazardımAynen öyle , not olarak kargoya daha hızlı verilirse çok memnun olurum yazmıştım kırmazlar herhalde
valla çok can sıkıcı olduğu bariz ortada adam yarın kesin bilgi verelim size dedi galiba arayanda yönetici biriydi şikayetvar.com dan görmüş de aramışKardeşim her gün erkenden kalkıyorsun. Yoksa cok sıra beklersin. Günlük rutin yalanını dinle ama ara kendini hatırlat. Beklemeye devam kesinlikle güvenme kargo bilgisi gelene kadar. Umarım sorunsuz gelir yoksa servis süreçleri neyse moralim bozuluyor aklıma geldikçe Ve en önemlisi Bol bol sabır çek sıkma canını
Şaka maka ben önceden aldığımda sistem 3. Gün gelmişti çok yoğundu birde site , bence çok gecikmez gibi inşallah hiçbir sorun olmaz sistemlerimizde hocam ben güveniyorum zaten gaminggen adamdırAh be hocam deseydiniz ya banada bende aynını yazardım
@n7cati hocam ikimizde bugün sistem siparişi verdik, herkesten önce bizim sistem gelirse bomba olur
Valla İşimiz zor bende 29nda aldım inşallah 8-9una kadar teslim edilir amennnn dah bide Paketlendi yazısı var bununBenide ekle oraya bende bugün aldım
valla arkadaşım 23 gündür bekliyorŞaka maka ben önceden aldığımda sistem 3. Gün gelmişti çok yoğundu birde site , bence çok gecikmez gibi inşallah hiçbir sorun olmaz sistemlerimizde hocam ben güveniyorum zaten gaminggen adamdır
Hocam örnek veriyorum 40 kişi düz 3060 sistem almış elimizde bu kadar kart yok, 5 10 kişi 3060ti almış. Adamlar şu 3060ti lar az sayıda sipariş var kurup kargoya verelim deseler filan efsane olurŞaka maka ben önceden aldığımda sistem 3. Gün gelmişti çok yoğundu birde site , bence çok gecikmez gibi inşallah hiçbir sorun olmaz sistemlerimizde hocam ben güveniyorum zaten gaminggen adamdır
Ben şeydden korkuyorum parçaları eksik veya hatalı gönderirler diye bana gelecek olan kart 6800 inşallah 6700xt yollamazlarHocam örnek veriyorum 40 kişi düz 3060 sistem almış elimizde bu kadar kart yok, 5 10 kişi 3060ti almış. Adamlar şu 3060ti lar az sayıda sipariş var kurup kargoya verelim deseler filan efsane olur
Bölge yakın olunca anında kargo yapıyorlar knks İtopya King sistemini aldım 1 hafta sürmedi bana gelmesi Kartal'da depo'su bende Sancaktepe'deyim baya yakın depo bana keza sinerji gaminggen vs hepsi bana yakın incehesap vs sipariş verdiğim ürün benim anında geliyorArayıp sorgula her gün sıkıştır Gaming gen şuan fiyat performans sistemler yapıyor bana mı denk geliyor bilmiyorum ama birkaç gün içinde kargoya veriliyor benim aldığım şeyler
Hocam hiç affetmem kalabalık ümraniye şubesine giderim yapar mı yaparım vallahaBen şeydden korkuyorum parçaları eksik veya hatalı gönderirler diye bana gelecek olan kart 6800 inşallah 6700xt yollamazlar
Benimde kargoya verildiği zaman aynı gün veya yarın ki gün geliyor memnunum yaniBölge yakın olunca anında kargo yapıyorlar knks İtopya King sistemini aldım 1 sürmedi bana gelmesi Kartal'da depo'su bende Sancaktepe'deyim baya yakın depo bana keza sinerji gaminggen vs hepsi bana yakın incehesap vs sipariş verdiğim ürün benim anında geliyor
izmirde bekliyem ağamBölge yakın olunca anında kargo yapıyorlar knks İtopya King sistemini aldım 1 hafta sürmedi bana gelmesi Kartal'da depo'su bende Sancaktepe'deyim baya yakın depo bana keza sinerji gaminggen vs hepsi bana yakın incehesap vs sipariş verdiğim ürün benim anında geliyor
Bende Basarım valla gelsin gari yawww valla temsilcilerle adaş çıkıcaz okadar yaniHocam hiç affetmem kalabalık ümraniye şubesine giderim yapar mı yaparım vallaha